Τσατάλης για τα αίσχη κατά της ΑΕΚ: «Η ψυχραιμία για όσο χρειάζεται, είναι απαραίτητη» - Η ΠΑΕ συγκεντρώνει υλικό με τις συκοφαντίες!

Τσατάλης για τα αίσχη κατά της ΑΕΚ: «Η ψυχραιμία για όσο χρειάζεται, είναι απαραίτητη» - Η ΠΑΕ συγκεντρώνει υλικό με τις συκοφαντίες!
Photo Credits: INTIME

Ανάρτηση στα social media έκανε ο Τάσος Τσατάλης για τα αίσχη που γράφονται κατά της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν θα μείνει με κάτω τα χέρια σε όσα μοναδικά γράφονται πάλι για πράγματα που γίνονται σε… άλλες ομάδες. Η ΑΕΚ έφταιγε για τα δοκάρια στο Περιστέρι, η ΑΕΚ έφταιγε για τα αίσχη των Πολωνών, η ΑΕΚ φταίει για τον… ξαφνικό κορωνοϊό στον Παναθηναϊκό, παρότι χθες υπήρχαν «χαμόγελα στην Παιανία» σύμφωνα με τα «πράσινα» ρεπορτάζ!

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ Τάσος Τσατάλης με μια προσωπική του ανάρτηση δίνει το στίγμα για την στάση της Ένωσης σε όλα αυτά τα απίθανα.

Όπως λέει, είναι απαραίτητη η ψυχραιμία μπροστά σε όσα γίνονται και λέγονται, ενώ όπως σημειώνει καταγράφονται όλοι όσοι κατηγορούν άμεσα ή έμμεσα την Ένωση για… διασπορά κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» μαζεύουν υλικό με όσα γράφονται δημοσίως κατά της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Τάσος Τσατάλης:

«Η ψυχραιμία για όσο χρειάζεται, είναι απαραίτητη. Για όσο χρειάζεται. Μέχρι τότε μπορούμε να συγκεντρωνουμε όλες τις αθλιότητες και τις αλητείες που καταγράφονται κι επώνυμα. Ευχαριστώ όλους όσοι μπαίνουν στον κόπο να βοηθήσουν σε αυτό και τους διαβεβαιώνω πως δεν θα πάει τίποτα χαμένο.»

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X