Οι τελευταίες εξελίξεις, η θέση της ΑΕΚ και η κρίσιμη απόφαση ίσως και απόψε!

Οι τελευταίες εξελίξεις, η θέση της ΑΕΚ και η κρίσιμη απόφαση ίσως και απόψε!
Photo Credits: INTIME

Ολα τα δεδομένα για την αναβολή της αγωνιστικής και πότε θα γίνει το Άρης-ΑΕΚ και το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τα κρούσματα covid 19 και η απόφαση της αναβολής της αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League έφερε… ένταση και αναστάτωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ΑΕΚ πριν το ματς με τον ΠΑΟ είχε προβλήματα με ιώσεις και γαστρεντερίτιδα (συν τραυματισμούς), αλλά δεν το επικαλέστηκε για να ζητήσει αναβολή του ντέρμπι. Κάτι που θα την βόλευε… Μπήκε και έπαιξε, όπως και με τον Ολυμπιακό και έκανε πράξη τη δήλωση του Ματίας Αλμέιδα «Οσο έχω 11 παίκτες θα δίνουμε τη μάχη…».

Και το έκανε μάλιστα εν μέσω δύσκολου προγράμματος με συνεχή ντέρμπι, ματς που κρίνουν τίτλο!

Αυτά όμως… ξεχάστηκαν, και ο ΠΑΟ σήμερα ζήτησε και πήρε τελικά την αναβολή! Πλέον, αναμένεται η απόφαση για τον ορισμό των αγώνων της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι πολύ πιθανόν να βγει η απόφαση σήμερα, νωρίτερα από το αυριανό ΔΣ της Super League. Μέχρι στιγμής η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός θέλουν να γίνουν τα ματς Δευτέρα, ενώ ο ΠΑΟ από… Τετάρτη και προφανώς για να φέρει το ντέρμπι του με τον ΟΣΦΠ πιο κοντά στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους Πειραιώτες.

Σήμερα απέφυγαν να πάνε δια περιφοράς στο ΔΣ για την απόφαση και θα απαιτούνταν ομοφωνία και έτσι πήγαν με τη δυνατότητα προέδρου και αντιπροέδρου, καθώς ομοφωνία δεν θα υπήρχε.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επιδιώξει να τελειώσει σήμερα το ζήτημα και εν συνεχεία θα τοποθετηθεί επίσημα αν χρειαστεί.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X