ΑΕΚ: Δεν φεύγει η αποστολή από τα Σπάτα, αναβάλλεται η αγωνιστική

ΑΕΚ: Δεν φεύγει η αποστολή από τα Σπάτα, αναβάλλεται η αγωνιστική
Photo Credits: INTIME

Αναβάλλεται επίσημα η αγωνιστική μένει στα Σπάτα η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επικράτησε τελικά η λογική και η ΑΕΚ δεν μπήκε στη διαδικασία ενός ταξιδιού χωρίς σκοπό! Σύμφωνα με πληροφορίες πριν από λίγο πάρθηκε η απόφαση να αναβληθεί οριστικά η αγωνιστική.

Έπειτα από ώρες αναμονής και αφού όλα έδειχναν πως οδηγείται σε αναβολή, η αποστολή της ΑΕΚ φαίνεται πως οδηγείται στην απόφαση να μην κάνει το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, ώστε να μην επιβαρυνθεί η ομάδα με άσκοπη μετακίνηση.

Όλα είναι στον αέρα και αναμένεται η απόφαση της Super League για την αγωνιστική. Στην ΑΕΚ κρατούν στάση αναμονής, αλλά ως δεδομένο πρέπει να θεωρείται, πως εάν κι εφόσον καταστεί αναπόφευκτη η αναβολή, η επιθυμία είναι να γίνουν τα παιχνίδια το συντομότερο δυνατό. Τα πάντα είναι σε θεωρητικό επίπεδο, υπάρχουν αλλεπάλληλες διεργασίες, αλλά από καλά πληροφορημένες πηγές προκύπτει πως η πρόθεση είναι να γίνουν τα ματς όσο το δυνατόν πιο άμεσα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X