Ντέμης: «Την Κυριακή θα έχουμε πρωταθλητή, η ΑΕΚ θα το έπαιρνε αν...»

Ντέμης: «Την Κυριακή θα έχουμε πρωταθλητή, η ΑΕΚ θα το έπαιρνε αν...»
Photo Credits: INTIME

Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή «Fair Play» του ΣΠΟΡ FM 94,6 σχολίασε την συνέχεια της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην εκπομπή «Fair Play» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ντέμης Νικολαϊδης, σχολίασε τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και την συνέχεια του πρωταθλήματος. Είπε χαρακτηριστικά ότι η ΑΕΚ σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές της δεν είχε τύχη και δεν κατάφερε να πάρει κανένα παιχνίδι που ήταν χειρότερη από τον αντίπαλο.

Αναλυτικά το σχόλιο του Ντέμη

«Θα έχουμε πρωταθλητή την Κυριακή, δεν περίμενα ότι θα κάνουν μόνο νίκες  Παναθηναϊκός και ΑΕΚ στα τρία τελευταία παιχνίδια. Αν υπήρχε ένα κομπιούτερ και βάζαμε τα δεδομένα μέσα η ΑΕΚ θα είχε περισσότερες πιθανότητες, δεν ξέρουμε βέβαια και αν θα έχει ξεπεράσει και το πρόβλημα των ιώσεων γιατί το πρόβλημα έσκασε πριν από τον Παναθηναϊκό. Μια ίωση δεν περνάει σε μια μέρα το είδαμε και με τον Ολυμπιακό.

Παρόλο αυτά η ΑΕΚ δεν ήταν χειρότερη, μπόρεσε γιατί είπαμε ότι έχει μεγάλο ρόστερ καλούς παίχτες και είναι και σε καλύτερη κατάσταση κατά την γνώμη μου, ήταν καλύτερη δεν είχε την τύχη με το μέρος της, όχι ότι ήταν άτυχη, απλά θα μπορούσε να είχε την τύχη με το μέρος της και να κερδίσει. Δεν κέρδισε πολλά ματς από τύχη η ΑΕΚ φέτος. Η διαφορά της ΑΕΚ με τους υπόλοιπους είναι ότι δεν κέρδισε κανένα ματς με τύχη, δεν γίνετε όταν κάνεις πρωταθλητισμό χρειάζεσαι και τύχη. Η ΑΕΚ δεν κέρδισε κανένα ματς με τύχη. Δεν υπήρξε ούτε ούτε ματς που να ήταν χειρότερη από τον αντίπαλο και να το κέρδισε. Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές της.

Το επόμενο βήμα της ΑΕΚ είναι να έχει τον ίδιο ενθουσιασμό παίζοντας επιθετικά και να μπορέσει να μην έχει κενά, ο ΑΕΚτζής φέτος μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα αλλά του αρέσει αυτό που βλέπει θα είναι μεγαλύτερη απογοήτευση για τους Παναθηναϊκούς αν δεν το πάρουν.»

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X