Δεν υπολογίζεται ο Νάρεϊ για τον Τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ

Δεν υπολογίζεται ο Νάρεϊ για τον Τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Νάρεϊ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ για ττελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά αναμένεται να είναι κανονικά διαθέσιμος στην καλοκαιρινή προετοιμασία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τον Νάρεϊ θα παίξει ο ΠΑΟΚ στον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ, καθώς το ιατρικό επιτελείο της ομάδας άναψε «κόκκινο φως» για τη συμμετοχή του, λόγω του προβλήματος στο αναπνευστικό που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες 15 ημέρες.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός απέχει από κάθε δραστηριότητα και συνεχίζει τη θεραπευτική του αγωγή μέχρι οι εξετάσεις του να δείξουν πλήρη διάλυση των θρόμβων, ενώ και ο ίδιος αισθάνεται πολύ καλύτερα.

Ομως στον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν θέλουν να ρισκάρουν με την υγεία του η οποία βρίσκεται πάνω από όλα και για αυτό δεν υπολογίζεται για το τελευταίο επίσημο ματς της σεζόν. Αντίθετα οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα συμμετάσχει κανονικά στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X