ΕΠΟ για το Άρης-ΑΕΚ: «Μετά την επιστολή Τσεφέριν, ο ορισμένος διαιτητής ακύρωσε την έλευσή του!»

ΕΠΟ για τον τελικό κυπέλλου και τα εισιτήρια: «Μόνη αρμόδια η Αστυνομία για τα μέτρα τάξης του τελικού»
Photo Credits: INTIME

Για αυτό ορίστηκε Έλληνας διαιτητής στο ματς της ΑΕΚ με τον Άρη από την ΕΠΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τους λόγους που ορίστηκαν Έλληνες διαιτητές στον αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ, εξήγησε η ΕΠΟ.

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία, ο ξένος διαιτητής που είχε βρεθεί, ακύρωσε την έλευσή του, έπειτα την επιστολή Τσέφεριν στην ΕΠΟ, για την επίθεση που δέχτηκε ο Μάσα από τους «επιστήμονες» στο Καραϊσκάκη.

Μάλιστα, γίνεται λόγος για εύρεση διαιτητή από άλλη Συνομοσπονδία, εκτός Ευρώπης δηλαδή, αλλά δεν ήταν δυνατό να εκδοθεί η visa του σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι την αναμέτρηση στο Κλ.Βικελίδης θα διευθύνει ο (διεθνής) Φωτιάς, με τον (διεθνή) Διαμαντόπουλο στο VAR.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σχετικά με τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στον αγώνα ΑΡΗΣ-ΑΕΚ ανακοινώνουμε τα ακόλουθα.

1. Μετά την επιστολή του προέδρου της UEFA κ. Τσέφεριν (Τρίτη 2 Μαϊου) ο ορισμένος για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΕΚ διαιτητής ακύρωσε την έλευση του.

2. Ο ορισμένος για τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Γερμανός διαιτητής δεν ακύρωσε την έλευση του επειδή, μετά από χρόνια, έχει αποσυρθεί από τον πίνακα διαιτητών Εlite της UEFA και ανήκει μόνο στην Γερμανική Ομοσπονδία.

3. Καταβλήθηκε προσπάθεια αντικατάστασης του διαιτητή που ακύρωσε, αλλά απέβη άκαρπη, αφού ουδείς Ευρωπαίος διαιτητής Elite ή Α’ κατηγορίας ΟΥΕΦΑ δέχεται πλέον να έρθει στην Ελλάδα.

4. Καταβλήθηκε προσπάθεια πρόσκλησης διαιτητή Elite από άλλη Συνομοσπονδία και βρέθηκε διαιτητής αυτής της κατηγορίας, αλλά το Υπουργείο Εξωτερικών μας ενημέρωσε ότι η έκδοση visa για τον διαιτητή αυτόν ήταν αδύνατη σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

5. Υπενθυμίζουμε στους πάντες ότι η επιστολή Τσέφεριν οφείλεται σε υπαιτιότητα τρίτων, όχι της ΕΠΟ, σε αυτή δε την επιστολή επαινείται και εξαίρεται η προσπάθεια της ΕΠΟ για την πρόσκληση Elite διαιτητών.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X