ΑΕΚ: Ετσι χειρίστηκε ο Αλμέιδα την κατάσταση με τον Φαν Βέερτ

ΑΕΚ: Ετσι χειρίστηκε ο Αλμέιδα την κατάσταση με τον Φαν Βέερτ
Photo Credits: INTIME

Όπως συνηθίζει να κάνει πάντα μ' όλους τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, ο Αλμέιδα μίλησε με τον Φαν Βέερτ για τις επιλογές που έκανε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της προπονητικής φιλοσοφίας του Ματίας Αλμέιδα, αφορά τους ισχυρούς δεσμούς μέσα στα αποδυτήρια. Για τον Αργεντινό τεχνικό αυτό που ονομάζει γκρουπ και η συνοχή του, έχει πάντα προτεραιότητα. Σ’ αυτό το πλαίσιο, ο Αλμέιδα επιδιώκει τις κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές του. Ειδικά όταν θεωρεί πως υπάρχει κάτι το οποίο πρέπει να ξεκαθαριστεί.

Ακριβώς αυτό, έκανε και με τον Τομ Φαν Βέερτ μετά το τέλος του ντέρμπι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό. Η επιλογή του Αλμέιδα να ρίξει στο γήπεδο τον Ζίνι για να ενισχύσει την επίθεση, είχε συγκεκριμένη αγωνιστική στόχευση, που δεν αφορούσε καθόλου το πως βλέπει και πόσο υπολογίζει τον Φαν Βέερτ. Και αυτό θέλησε ο Αργεντινός τεχνικός να το εξηγήσει αμέσως μετά την λήξη του ματς στον Ολλανδό φορ. Ώστε να μην υπάρχει κανένα… σκοτεινό σημείο.

Ο Αλμέιδα στο συγκεκριμένο σημείο του παιχνιδιού, δεν ήθελε να βάλει έναν καθαρόαιμο φορ περιοχής, καθώς ήθελε να πάρει συγκεκριμένα πράγματα στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Το εξήγησε στον Φαν Βέερτ. Όπως είχε εξηγήσει στον Ολλανδό φορ και την επιλογή που είχε κάνει στη Νίκαια και το ματς με τον Ιωνικό, να τον βγάλει από το ματς πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και παρόλο που η ΑΕΚ ήταν πίσω στο σκορ. Τότε ήθελε να βγάλει… κόσμο από την περιοχή.

Διαβάστε περισσότερα

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X