Ο ουρανός δάκρυσε, η ΑΕΚ επέστρεψε στην κορυφή - Πέντε χρόνια από την φιέστα του 2018! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ο ουρανός δάκρυσε, η ΑΕΚ επέστρεψε στην κορυφή - Πέντε χρόνια από την φιέστα του 2018! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ελπίζει σε λίγες εβδομάδες να ζήσει ανάλογες στιγμές, όμως εκείνη η νύχτα του 2018 δεν θα ξεχαστεί ποτέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγα χιλιόμετρα από το σπίτι της που τότε δεν είχε «σηκωθεί» ακόμα και ήταν μόνο ένα όνειρο στο μυαλό όλων των φίλων της ΑΕΚ, η Ένωση ένα βράδυ σαν σήμερα το 2018 πανηγύρισε την επιστροφή της.

Πανηγύρισε το τελευταίο πρωτάθλημα μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια και ελπίζει σε λίγες εβδομάδες να γιορτάσει το πρώτο πίσω στη γειτονιά της.

Η 5η Μαϊου του 2018 θα μείνει στην ιστορία ως μια από τις πιο χρυσές ημερομηνίες για την οικογένεια της ΑΕΚ. Η Ένωση ανέβηκε ξανά στην κορυφή, κατακτώντας το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια, με τον Πέτρο Μάνταλο να σηκώνει την κούπα  και χιλιάδες Ενωσίτες να ανεβαίνουν στα ουράνια.

Ήταν μια μαγική μέρα, με το πάρτι να ξεκινάει από πολύ νωρίς στη Ριζούπολη και στη συνέχεια άπαντες να μεταφέρονται λίγο πιο κει και έξω από την «Αγιά Σοφιά», στα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το βράδυ εκείνο, ήταν η δικαίωση όλων, η επιστροφή της μεγάλης ΑΕΚ και ένα ξέσπασμα για όλα όσα πέρασε η ομάδα και ο κόσμος τα προηγούμενα χρόνια.

Με τη λήξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, οι φίλοι της Ένωσης πανηγύρισαν με τη ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και το μεθύσι της χαράς ήταν ατελείωτο.

Δικαιωματικά, όλοι οι παίκτες της Ένωσης, ο Μανόλο Χιμένεθ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκαν στο επίκεντρο και αποθεώθηκαν από τον κόσμο της ΑΕΚ.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την αξέχαστη βραδιά της Ένωσης Ο ουρανός δάκρυσε, η ΑΕΚ επέστρεψε στην κορυφή - Πέντε χρόνια από την φιέστα του 2018! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Ο ουρανός δάκρυσε, η ΑΕΚ επέστρεψε στην κορυφή - Πέντε χρόνια από την φιέστα του 2018! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Ο ουρανός δάκρυσε, η ΑΕΚ επέστρεψε στην κορυφή - Πέντε χρόνια από την φιέστα του 2018! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Ο ουρανός δάκρυσε, η ΑΕΚ επέστρεψε στην κορυφή - Πέντε χρόνια από την φιέστα του 2018! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Ο ουρανός δάκρυσε, η ΑΕΚ επέστρεψε στην κορυφή - Πέντε χρόνια από την φιέστα του 2018! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Ο ουρανός δάκρυσε, η ΑΕΚ επέστρεψε στην κορυφή - Πέντε χρόνια από την φιέστα του 2018! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Ο ουρανός δάκρυσε, η ΑΕΚ επέστρεψε στην κορυφή - Πέντε χρόνια από την φιέστα του 2018! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Ο ουρανός δάκρυσε, η ΑΕΚ επέστρεψε στην κορυφή - Πέντε χρόνια από την φιέστα του 2018! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Ο ουρανός δάκρυσε, η ΑΕΚ επέστρεψε στην κορυφή - Πέντε χρόνια από την φιέστα του 2018! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Ο ουρανός δάκρυσε, η ΑΕΚ επέστρεψε στην κορυφή - Πέντε χρόνια από την φιέστα του 2018! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Ο ουρανός δάκρυσε, η ΑΕΚ επέστρεψε στην κορυφή - Πέντε χρόνια από την φιέστα του 2018! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Ο ουρανός δάκρυσε, η ΑΕΚ επέστρεψε στην κορυφή - Πέντε χρόνια από την φιέστα του 2018! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Ο ουρανός δάκρυσε, η ΑΕΚ επέστρεψε στην κορυφή - Πέντε χρόνια από την φιέστα του 2018! (ΦΩΤΟ-VIDEO) Ο ουρανός δάκρυσε, η ΑΕΚ επέστρεψε στην κορυφή - Πέντε χρόνια από την φιέστα του 2018! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X