Ο Βασίλης Φωτιάς σφυρίζει το Άρης - ΑΕΚ

Ο Βασίλης Φωτιάς σφυρίζει το Άρης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο ρέφερι από την ΕΠΣ Πέλλας, Βασίλης Φωτιάς σφυρίζει το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη στο «Βικελίδης» για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γνωστοί έγιναν πριν από λίγο οι διαιτητές της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League με τον Βασίλη Φωτιά από την ΕΠΣ Πέλλας να σφυρίζει το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Βοηθοί του Βασίλη Φωτιά στο ματς του Άρη με την ΑΕΚ θα είναι ο Πολυχρόνης Κωσταράς από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και ο Ανδρέας Μεϊντάνας από την ΕΠΣ Αχαΐας. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Θανάσης Τζήλος, ενώ στο VAR θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος.

Στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό ορίστηκε ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μπορς και Λουπ, ενώ 4ος θα είναι ο Τσαγκαράκης της ΕΠΣ Χανίων. Ενώ VAR θα είναι ο Γερμανός, Γκίντερ Περλ μαζί με τον Κωνσταντίνο Ψαρρή.

Δείτε εδώ τους ορισμούς

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X