City Football Group: Αγόρασε και τη βραζιλιάνικη Μπαΐα με 180 εκατ. ευρώ

City Football Group: Αγόρασε και τη βραζιλιάνικη Μπαΐα με 180 εκατ. ευρώ
Photo Credits: INTIME

Το City Football Group αγόρασε και τη βραζιλιάνικη Μπαΐα με 180 εκατ. ευρώ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το City Football Group επεκτείνεται με ραγδαίους ρυθμούς, καθώς οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι προχώρησαν και στην εξαγορά της βραζιλιάνικης Μπαΐα για ένα ποσό κοντά στα 180 εκατομμύρια ευρώ!

Ένα νέο μέλος καλωσόρισε στον όμιλο το City Football Group! Όπως έγινε γνωστό, οι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι προχώρησαν και στην εξαγορά της βραζιλιάνικης Μπαΐα, επεκτείνοντας ακόμα περισσότερο το δίκτυο που έχουν στήσει στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Η εξαγορά αφορά το 90% των μετοχών του συλλόγου για ένα ποσό που αγγίζει τα 180 εκατομμύρια ευρώ, με το υπόλοιπο 10% να παραμένει στα χέρια της εκλεγμένης διοίκησης που «τρέχει» το κλαμπ.

Πρόκειται μάλιστα για τη δεύτερη πιο ακριβή αγοραπωλησία που ολοκληρώνει το City Football Group και τη 13η συνολικά στην ιστορία του, έχοντας ήδη στο «πορτοφόλιο» ομάδες από όλο τον κόσμο όπως οι Τζιρόνα, Παλέρμο, Melbourne City, Yokohama F. Marinos και New York City.

Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν η Μπαΐα βρίσκεται στη 15η θέση στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας, με απολογισμό μια νίκη και δυο ήττες σε τρια ματς.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X