Ξεκαθαρίζει το τοπίο για τον Ηλία Καντζούρη - Έρχεται μεγάλη συνέντευξη του προπονητή της ΑΕΚ στο enwsi.gr

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για τον Ηλία Καντζούρη - Έρχεται μεγάλη συνέντευξη του προπονητή της ΑΕΚ στο enwsi.gr
Photo Credits: INTIME

Το μέλλον του Ηλία Καντζούρη στην ΑΕΚ, θα ξεκαθαρίσει σε λίγες μέρες.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ, ολοκληρώθηκαν φέτος πιο νωρίς από ποτέ και πλέον οι παίκτες ετοιμάζονται για τις διακοπές τους. Δεν ισχύει το ίδιο για τους ανθρώπους της ΑΕΚ που έχουν να αποφασίσουν για τον προπονητή της επόμενης σεζόν, αφού το συμβόλαιο του Ηλία Καντζούρη ολοκληρώθηκε. Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη στο enwsi.gr, την οποία θα διαβάσετε αύριο και μιλάει για όσα συνέβησαν την φετινή χρονιά.

Ο Έλληνας τεχνικός, είχε υπογράψει για έναν χρόνο στην Ένωση, προερχόμενος από τον Κολοσσό Ρόδου και πλέον είναι ελεύθερος να βρει άλλη ομάδα αν το επιθυμεί. Ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει πολύ καλή σχέση με τον Καντζούρη και καθ’όλη την διάρκεια της σεζόν είχε στενή επικοινωνία για τα θέματα της ομάδας και την ενίσχυση της.

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε μια πρώτη συνάντηση των δύο πλευρών, όχι τόσο για να μιλήσουν για το μέλλον τους, αλλά να κάνουν έναν απολογισμό για τα πεπραγμένα της χρονιάς. Που έγιναν λάθη, που έγιναν σωστά και τι θα ήθελαν να βελτιωθεί σε περίπτωση νέας συνεργασίας. Με λίγα λόγια δεν άνοιξαν τα χαρτιά τους για να μπουν οι βάσεις σε μια συζήτηση για συνέχιση της συνεργασίας, κάτι που θα γίνει όμως τις επόμενες ημέρες.

Άλλωστε είναι δεδομένο ότι και οι δύο πλευρές δεν θέλουν να τραβήξει το πράγμα πολύ, δεν υπάρχει και λόγος αφού υπάρχει ειλικρίνεια μεταξύ τους. Για αυτόν τον λόγο, αναμένεται το θέμα να κλείσει είτε θετικά είτε αρνητικά στο επόμενο δεκαήμερο.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X