Στην ΑΕΚ το πιστεύουν και... πολύ: «Δεν τελείωσε τίποτε, όλα για όλα και τώρα!»

Στην ΑΕΚ το πιστεύουν και... πολύ: «Δεν τελείωσε τίποτε, όλα για όλα και τώρα!»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ μετά τις ισοπαλίες με ΠΑΟ και Ολυμπιακό πάει να κάνει την... αντεπίθεση της στο φινάλε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το τέλος της σεζόν στην Super League, έμειναν δύο αγώνες.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Άρη στο Χαριλάου. Και μετά από μία εβδομάδα τον Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο ΠΑΟ, που ισοβαθμεί με την Ένωση στην κορυφή, θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο Καραϊσκάκη και ακολούθως θα υποδεχθεί στην Λεωφόρο τον Άρη. Σε δύο Κυριακές, παίζονται τα… πάντα!

Η κατάσταση δεν είναι στα χέρια της ΑΕΚ. Δεδομένα… Ο ΠΑΟ με δύο νίκες παίρνει τον τίτλο. Η ΑΕΚ με δύο νίκες… περιμένει έστω μία γκέλα των «πρασίνων» για να το σηκώσει μετά από 5 χρόνια.

Ολα είναι ανοιχτά, με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει «κανονικά» την Κυριακή στο Καραϊσκάκη με τον ΠΑΟ και δεν θα εμφανίσει ένα αποκρουστικό πρόσωπο αγωνιστικά… Αν γίνει αυτό, η ΑΕΚ έχει τύχη και θα πάει να πάρει στο Χαριλάου το διπλό. Ένα διπλό που ίσως να σημαίνει πάρα πολλά τελικά…

Οι παίκτες πικράθηκαν από τα 2 «Χ» με τους «αιώνιους» στα οποία θα μπορούσαν να έχουν 4 πόντους παραπάνω, αλλά δεν το… βάζουν κάτω. Ναι, μεν ταλαιπωρημένοι, αλλά… ορκισμένοι να «πεθάνουν» στο γήπεδο για τον στόχο. Και ο Ματίας Αλμέιδα καλείται όλο αυτό να το διαχειριστεί ορθά, με τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται καθημερινά, για να καταρτίσει την καλύτερη δυνατή αποστολή και εν συνεχεία 11άδα.

Ένα είναι σίγουρο. Οτι και την Κυριακή στο Χαριλάου, και με τον Βόλο την τελευταία αγωνιστική, αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου οι παίκτες της ΑΕΚ θα καταθέσουν ψυχή και σώμα στο γήπεδο για να πάρουν το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X