Μπέος: «Αν η ΕΠΟ ζητήσει το Πανθεσσαλικό για τον τελικό, θα το δώσω!»

Μπέος: «Είμαι πολύ ευαίσθητος - Για τα παιδιά μου είμαι μάνα και πατέρας»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλλαγή πλεύσης από τον Αχιλλέα Μπέο, που δήλωσε ανοιχτός να φιλοξενηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο Πανθεσσαλικό, εφόσον υπάρξει αίτημα από την ΕΠΟ.

Ο Δήμαρχος Βόλου μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για την προοπτική να υπάρξει… ανατροπή με το Πανθεσσαλικό και τον τελικό του Κυπέλλου και τα άφησε όλα ανοιχτά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο τελικός είναι περιφερόμενος θίασος, έπρεπε να ήταν γιορτή και να χαίρεται ο κόσμος να τον παρακολουθήσει. Για να τον θέλω, θα πρέπει να με πάρουν τηλέφωνο και να μου το ζητήσουν. Αν πραγματικά κατάλαβαν τι έκαναν, γιατί να μην δώσω το γήπεδο. Αν έρθει το αίτημα , θα δώσω το γήπεδο γιατί τους βλέπω και ταλαιπωρούνται.

Υπάρχει τοξικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο παράγοντας δεν παίζει μπάλα, αλλά παίζει έξω από τις τέσσερις γραμμές και δίνει λύσεις. Μιλάμε για νούμερα, γιατί δεν κάνουν διπλό τελικό μέχρι να βρεθεί λύση.

Εγώ τα παντελόνια τα φοράω και τα τιμάω , όχι γιατί κρυώνω. Αλλά αν γίνει αίτημα θα δώσω το γήπεδο με τους όρους που είχαμε συμφωνήσει από πριν».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X