Άγριο ξύλο οπαδών Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στην Κόρινθο με έναν τραυματία και τέσσερις συλλήψεις

Άγριο ξύλο οπαδών Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στην Κόρινθο με έναν τραυματία και τέσσερις συλλήψεις

Οι εμπλεκόμενοι έφυγαν με κατεύθυνση προς την Πάτρα, ωστόσο η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων είχε λάβει στοιχεία για το αυτοκίνητο των δραστών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ έπεσε χθες το βράδυ με αποτέλεσμα ένας εκ των εμπλεκομένων να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ολα συνέβησαν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα politeianews.gr, στην περιοχή της Κορίνθου όταν οι οπαδοί συναντήθηκαν επιστρέφοντας από την Αθήνα όπου είχαν παρακολουθήσει τους αγώνες των ομάδων τους.

Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και δεν άργησε να ξεκινήσει συμπλοκή. Από τον ξυλοδαρμό ένα άτομο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου με σοβαρά τραύματα.

Οι εμπλεκόμενοι έφυγαν με κατεύθυνση προς την Πάτρα, ωστόσο η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων είχε λάβει στοιχεία για το αυτοκίνητο των δραστών από μάρτυρες του επεισοδίου και τελικά κατάφερε να τους μπλοκάρει στην Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, περίπου στη μια τα ξημερώματα, συλλαμβάνοντας τελικά τέσσερα άτομα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X