Στα... 31.906 δολάρια το ακριβότερο εισιτήριο στο Game 3 του Λέικερς-Γουόριορς!

Στα... 31.906 δολάρια το ακριβότερο εισιτήριο στο Game 3 του Λέικερς-Γουόριορς!
Photo Credits: INTIME

Μεγάλη είναι η ζήτηση των εισιτηρίων για το Game 3 της σειράς των Λέικερς με τους Γουόριορς στο Λος Άντζελες, κάτι που έχει οδηγήσει τις τιμές στα ύψη!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (03/05), οι Λος Άντζελες Λέικερς έκαναν το «break» με το… καλημέρα στην ημιτελική σειρά της Δύσης κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, επικρατώντας 117-112 στο Game 1.

Η αισιοδοξία για μια πολύ καλή πορεία τη φετινή σεζόν είναι τεράστια στις τάξεις των φίλων των «λιμνανθρώπων», με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Άντονι Ντέιβις να δείχνουν ικανοί να οδηγήσουν τον οργανισμό μέχρι τους τελικούς του ΝΒΑ.

Η ζήτηση για τα μαγικά χαρτάκια του Game 3 της σειράς στην «Crypto.com Arena» τους Λος Άντζελες είναι τεράστια, κάτι που έχει οδηγήσει τις τιμές των εισιτηρίων στα… ύψη!

Ενδεικτικό είναι πως το φθηνότερο εισιτήριο κοστίζει 344 δολάρια, ενώ, το ακριβότερο στις θέσεις γύρω από το παρκέ, στοιχίζει… 31.906 δολάρια!

Χαρακτηριστικό της ακρίβειας των εισιτηρίων στο εν λόγω ματς είναι το γεγονός πως τα αντίστοιχα ακριβά εισιτήρια για τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς στην έδρα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς κόστιζαν 6.000 δολάρια.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X