Η ΠΑΕ ΑΕΚ συγχαίρει όσους έλαβαν μέρος στα τουρνουά σε Κω, Ρόδο, Θεσσαλονίκη, και ανατολική Αττική (ΦΩΤΟ)

Η ΠΑΕ ΑΕΚ συγχαίρει όσους έλαβαν μέρος στα τουρνουά σε Κω, Ρόδο, Θεσσαλονίκη, και ανατολική Αττική (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για όσους έλαβαν μέρος στα τουρνουά σε Κω, Ρόδο, Θεσσαλονίκη, και ανατολική Αττική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανάρτηση της στα σόσιαλ μίντια συγχαίρει όσους πήραν μέρος στα τουρνουά που διεξήχθησαν σε Κω, Ρόδο, Θεσσαλονίκη, και ανατολική Αττική.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΠΑΕ 

Η Διεύθυνση της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ συγχαίρει τους αθλητές και τα στελέχη που την εκπροσώπησαν στα πασχαλινά τουρνουά σε Κω, Ρόδο, Θεσσαλονίκη και Ανατολική Αττική, ενώ αισθάνεται και την ανάγκη να ευχαριστήσει τους διοργανωτές των τουρνουά για την πρόσκλησή τους να συμμετάσχουμε σε αυτά.
Η ομάδα Κ11-10 συμμετείχε στο Kos Youth Festival και στο PAIANIA CUP, οι ομάδες Κ14 και Κ12 στο Cup of Rhodes Knights 2023, η Κ13 στο Road to Salonica Cup και η Κ17 στο Elite Neon Cup. Το πρόσημο της παρουσίας μας σε αυτά τα τουρνουά ήταν θετικό, με εξαιρετική αγωνιστική εικόνα, αλλά και με εγκωμιαστικά σχόλια από διοργανωτές και αντιπάλους για την παρουσία μας και τη συμπεριφορά μας και εκτός των τεσσάρων γραμμών.
Η προσπάθειά μας συνεχίζεται με στόχο όχι μόνο την ανάδειξη ικανών ποδοσφαιριστών, αλλά και τη διάπλαση σωστών χαρακτήρων.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X