Η ΑΕΚ θα έχει την μάτια της και τα αφτιά της μόνο μέσα στο δικό της γήπεδο

Οι αριθμοί του ΑΕΚ - Ολυμπιακός μέσα από τα μάτια της Super League
Photo Credits: INTIME

Ο Insider «μπήκε» στα αποδυτήρια και μεταφέρει το πως προσεγγίζουν τη σημερινή μέρα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την περασμένη Δευτέρα κιόλας, όταν έγινε η πρώτη προπόνηση στα Σπάτα μετά το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, οι παίκτες της ΑΕΚ συζητούσαν μεταξύ τους σχεδόν αποκλειστικά για το αποψινό ματς με τον Ολυμπιακό. Αυτό είχαν στο μυαλό τους, σ’ αυτό είχαν στοχεύσει, αυτό θεωρούσαν ως τον “τελικό” για το πρωτάθλημα.

Προφανώς για την ΑΕΚ είναι κομβικό να κερδίσει απόψε τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Νέας Φιλαδέλφειας. Αλλά είναι γεγονός, πως το αντίκρισμα αυτής της νίκης, περνά και μέσα από το αποτέλεσμα που θα φέρει ο Παναθηναϊκός στην Λεωφόρο απέναντι στον ΠΑΟΚ. Σ’ ένα ματς που θα διεξαχθεί ακριβώς την ίδια ώρα, μ’ αυτό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Παρόλα αυτά, για τον Ματίας Αλμέιδα και τους ποδοσφαιριστές του, τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα. Τα μάτια τους και τα αφτιά τους και το μυαλό τους, θα είναι αποκλειστικά και μόνο στο δικό τους γήπεδο και όσα θα συμβαίνουν εκεί. Ούτε θέλουν, ούτε θα ψάξουν να μάθουν τι γίνεται στην Λεωφόρο, παρά μόνο όταν πλέον θα έχουν τελειώσει την δουλειά απέναντι στον Ολυμπιακό. “Εμείς να πάρουμε το ματς, αυτό μετρά μόνο”, είναι η ατάκα που ακούγεται μέσα στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια.

Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, είναι τόσο οριακές οι καταστάσεις που ίσως μοιάζει δύσκολο να αποφύγει κάποιος τον πειρασμό να ζητήσει να μάθει τι γίνεται στο άλλο ματς. Είναι κάτι ωστόσο που δεν πρόκειται να γίνει. Ούτε έχει νόημα, ούτε θα βοηθήσει σε κάτι. Στην ΑΕΚ ξέρουν πόσο σημαντικό αλλά και πόσο δύσκολο είναι το αποψινό ματς με τον Ολυμπιακό. Και απαιτεί το 100% και κάτι παραπάνω από την συγκέντρωση τους. Αυτό είναι που σκοπεύουν να κάνουν. Άλλωστε όπως το αντίκρισμα του αποτελέσματος του ματς της ΑΕΚ, περνάει και μέσα απ’ αυτό που θα συμβεί στην Λεωφόρο, ισχύει και το αντίστροφο. Αν η ΑΕΚ δεν κερδίσει τον Ολυμπιακό, τίποτα απ’ όσα θα γίνουν στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, δεν θα είναι χρήσιμα.

Ο insider

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X