Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε sold out με τον ΠΑΟΚ, αλλά τώρα βρέθηκαν ξανά εισιτήρια!

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε sold out με τον ΠΑΟΚ, αλλά τώρα βρέθηκαν ξανά εισιτήρια!
Photo Credits: INTIME

Απίστευτος... ο Παναθηναϊκός που την Τρίτη (2/5) ανακοίνωσε sold out για ΠΑΟΚ και τώρα βρέθηκαν ξανά εισιτήρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θα μας… τρελάνουν στον Παναθηναϊκό, καθώς χθες Τρίτη (2/5) ανακοίνωσαν sold out για το ματς με τον ΠΑΟΚ και τώρα, πριν 25 λεπτά δηλαδή, βρέθηκαν εισιτήρια για το παιχνίδι.

Ούτε τη Λεωφόρο δεν μπορεί να γεμίσει… τελικά ο Παναθηναϊκός που κυνηγά τον τίτλο. Ανακοίνωσε sold out με τον ΠΑΟΚ, αλλά τώρα βρέθηκαν ξανά εισιτήρια!

Παρά το sold out στα εισιτήρια που είχε ανακοινώσει για το σημερινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως προέκυψαν γύρω στα 100 «κομμάτια» από επιστροφές χορηγών, τα οποία και τέθηκαν άμεσα στην διάθεση των φίλων της ομάδας…

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της ότι μετά από επιστροφές εισιτηρίων από τους χορηγούς εισιτηρίων, κυκλοφορούν άμεσα, με το γνωστό ηλεκτρονικό τρόπο διάθεσης, τα εναπομείναντα εισιτήρια.

Η διάθεση τους θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2005788.html. Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X