Κάνει το καθήκον της στο 2.30 η ΑΕΚ!

Κάνει το καθήκον της στο 2.30 η ΑΕΚ!

Η μάχη του τίτλου κορυφώνεται για την ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια (20:00)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μάχη του τίτλου κορυφώνεται για την ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια (20:00) για άλλο ένα «τρίποντο» στα Playoffs που θα τη φέρει πιο κοντά στην κούπα!

Μετά τη λευκή ισοπαλία στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό η κατάσταση στην κορυφή δεν άλλαξε (76 βαθμοί για τους δύο πρωτοπόρους), με την ΑΕΚ να μην παίρνει το «διπλό» που θα την έκανε απόλυτο αφεντικό στην κούρσα.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα στις τρεις αγωνιστικές των Playoffs που απομένουν για να αναδειχθεί πρωταθλήτρια πρέπει να κάνει το 3/3, αναμένοντας ένα στραβοπάτημα των «πράσινων», που έχουν το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.

Το πρώτο από τα τρία βήματα που καλείται να κάνει η ΑΕΚ είναι κόντρα στον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η «Ένωση» πέρασε με θρίαμβο από το «Γ. Καραϊσκάκης» (1-3) και θέλει νέο θρίαμβο κόντρα στους Πειραιώτες που έχουν μείνει εκτός κούρσας τίτλου και μόνο κίνητρο την κατάληψη της 3ης θέσης.

Παράλληλα θέλει ρεβάνς για την ήττα στην κανονική περίοδο (1-3) που είναι η μοναδική στο νέο γήπεδο. Η ομάδα του Αλμέιδα θα μπει δυνατά, όπως άλλωστε έκανε και στη Λεωφόρο, χάνοντας σωρεία ευκαιριών. Σε απόδοση 2.30 η νίκη της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο.

Σε 7 αγωνιστικές στο μίνι πρωτάθλημα η ομάδα του Αλμέιδα έχει 5 νίκες και τα δύο 0-0 με τον Παναθηναϊκό, με απολογισμό 12-2 τέρματα και συνολικά 5 αγώνες με μηδέν παθητικό. Το Under 0.5 γκολ του Ολυμπιακού το συναντάμε στο 2.15.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X