Κριστιάνο, ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής του κόσμου – Η πλήρης λίστα του Forbes και η έκπληξη στη 10άδα!

Κριστιάνο, ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής του κόσμου – Η πλήρης λίστα του Forbes και η έκπληξη στη 10άδα!
Photo Credits: INTIME

Το αμερικάνικο περιοδικό Forbes έκανε γνωστή τη λίστα με τους δέκα ποιο ακριβοπληρωμένους αθλητές στον κόσμο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανακηρύχθηκε ως ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο στην ετήσια λίστα της Forbes, αφού συγκέντρωσε το απίστευτο ποσό των 109 εκατομμύρια ευρώ τον περασμένο χρόνο.

Ο Ρονάλντο άντεξε ένα δύσκολο τέλος της σεζόν του 2022 στον αγωνιστικό χώρο, αφού έπεσε σε δυσμένεια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάτι που οδήγησε σε μια εκρηκτική συνέντευξη με τον Πιρς Μόργκαν που έκλεισε απότομα τη δεύτερη θητεία του στον σύλλογο.

Ωστόσο, ενώ η σκληρή αποχώρησή του από το «Όλντ Τράφορντ» ήταν ένα «χαμηλό σημείο», όπως και η έλλειψη κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων που ενδιαφέρονται να τον υπογράψουν, ο 38χρονος πέτυχε το «τζακ ποτ» όταν υπέγραψε ένα συγκλονιστικό συμβόλαιο έναντι 175 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο. με την Αλ Νασρ τον Ιανουάριο.

Αυτή η κερδοφόρα αλλαγή τον οδήγησε πίσω στην κορυφή της λίστας με τους πλούσιους αθλητές της Forbes για πρώτη φορά από το 2017 και για τρίτη φορά συνολικά, με συνολικό εισόδημα 136 εκατομμυρίων ευρώ το υψηλότερο ποσό από ποδοσφαιριστή στην ιστορία.

Περίπου 46 εκατομμύρια ευρώ από αυτό το εισόδημα έχουν έρθει στο γήπεδο, το οποίο λέει η Forbes «συνδυάζει τα δύο συμβόλαιά του για αυτή τη σεζόν και αντιπροσωπεύει τη σύντομη ανεργία του», ενώ σχεδόν το διπλάσιο έχει προέλθει εκτός γηπέδου.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι με 130 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στη τρίτη είναι ο συμπαίκτης του στη Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X