Ντράπηκε και η ντροπή: Χυδαίοι χαρακτηρισμοί της Τρούμπας κατά ΑΕΚ και Αλμέιδα από τον πρώην αθλητή του Ολυμπιακού, Μάκη Κατσαφάδο!

Ντράπηκε και η ντροπή: Χυδαίοι χαρακτηρισμοί της Τρούμπας κατά ΑΕΚ και Αλμέιδα από τον πρώην αθλητή του Ολυμπιακού, Μάκη Κατσαφάδο!

Ο πρώην αθλητής του Ολυμπιακού σε ένα ντροπιαστικό σχόλιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πόσο… πονάει τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του η ΑΕΚ είναι γνωστό. Ήταν εμφανές από το «ντου» των… επιστημόνων στο Καραϊσκάκη μετά το τρίμπαλο από την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πως πονάνε από την Ένωση.

Ακόμα και σε ραδιοφωνικές εκπομπές βγαίνουν φίλαθλοι του Ολυμπιακού και λένε διαρκώς «Το μόνο που θέλω είναι να μην το πάρει η ΑΕΚ». Συμπορεύονται όλοι όπως φαίνεται με τη συμμαχία των ιδιοκτητών των δύο ομάδων σε όλα τα επίπεδα.

Ανάμεσα σε όλα αυτά, ένας πρώην αθλητής του Ολυμπιακού στο μπάσκετ έκανε μια χυδα ανάρτηση. Συγκεκριμένα, σε σχόλιο στο facebook έγραψε αναφερόμενος σε παίκτη της Ενωσης «Ποιος είναι ο σοβαρός; Αυτό το κοντό πιθηκάκι της Κούλας το υπερευνοημένο;».

Το πιο ντροπιαστικό είναι ίσως πως οπαδοί του Ολυμπιακού μιλούν για εύνοια οποιασδήποτε ομάδας. Πέρα από αυτό το ρατσιστικό και χυδαίο σχόλιό του δείχνει το επίπεδο των φίλων της ομάδας του Πειραιά.

Δείτε:Ντράπηκε και η ντροπή: Χυδαίοι χαρακτηρισμοί της Τρούμπας κατά ΑΕΚ και Αλμέιδα από τον πρώην αθλητή του Ολυμπιακού, Μάκη Κατσαφάδο!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X