Πιέζει την Άρσεναλ ο Αρτέτα για την μεταγραφή του Ντέκλαν Ράις

Η Λίβερπουλ «κύκλωσε» τέσσερις παίκτες για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μικέλ Αρτέτα έχει θέσει ως τον No1 μεταγραφικό στόχο της Άρσεναλ τον Ντέκλαν Ράις, πιέζοντας την διοίκηση των «Κανονιέρηδων» για την απόκτηση του Άγγλου χαφ.

Ο Ισπανός τεχνικός της Άρσεναλ, βλέπει τον 24χρονο χαφ ως το κομμάτι που λείπει από την μεσαία γραμμή των Λονδρέζων, έχει ήδη μιλήσει με τον Ράις και του έχει εξηγήσει τον ρόλο που θα έχει.

Από την πλευρά της η διοίκηση της Άρσεναλ είναι πρόθυμη να ικανοποιήσει τα «θέλω» του Αρτέτα, μετά την τρομερή πορεία της Άρσεναλ την φετινή σεζόν, με το έδαφος για την απόκτηση του Ράις να είναι πρόσφορο.

Το προηγούμενο καλοκαίρι η Γουέστ Χαμ ζητούσε 100 εκ. ευρώ για την παραχώρηση του 24χρονου χαφ, ωστόσο μετά την φετινή πορεία της στην Premier League, είναι διατεθειμένη να ρίξει τις απαιτήσεις.

O Ράις από την πλευρά του είναι θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Άρσεναλ αφού θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και από την πλευρά του πιέζει την διοίκηση της Γουέστ Χαμ για να επιτευχθεί συμφωνία.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X