ΑΕΚ: Με Σιντιμπέ κόντρα στον Ολυμπιακό - Δεν πήγε καν στα Σπάτα ο Ρότα

ΑΕΚ: Με Σιντιμπέ κόντρα στον Ολυμπιακό - Δεν πήγε καν στα Σπάτα ο Ρότα
Photo Credits: INTIME

Με Σιντιμπέ κόντρα στον Ολυμπιακό η ΑΕΚ με τον Γάλλο να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα, δεν πήγε στα Σπάτα ο Ρότα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο σημαντικά νέα από την προπόνηση της ΑΕΚ με παρουσία Σιντιμπέ ενόψει Ολυμπιακού στο κανονικό πρόγραμμα και τον Ρότα να απουσιάζει.

Ο Λάζαρος Ρότα παρότι πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, δεν μετέβη στις εγκατασταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα, όπως ήταν αναμενόμενο. Θα φανεί αύριο κατά πόσο εφικτό είναι να δώσει το «παρών» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι εύκολο.

Σε ό,τι αφορά τους παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση, δεν προκύπτει να υπάρχει κάποιος, ο οποίος να νιώθει πως δεν μπορεί να αγωνιστεί. Αυτή ήταν η εικόνα τουλάχιστον σήμερα. Όπως χαρακτηριστικά έλεγαν χθες από την ΑΕΚ, «δεν υπάρχει κανείς που να φαντάζεται τον εαυτό του εκτός για την Τετάρτη»

Τέλος, το καλό νέο της ημέρας ήταν η παρουσία του Γάλλου μπακ, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ στο κανονικό πρόγραμμα μετά από καιρό και αφού είχε ταλαιπωρηθεί τις προηγούμενες εβδομάδες από μυϊκό τραυματισμό που του είχε στερήσει τη συμμετοχή.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X