Γκουαρδιόλα: «Δεν χρειαζόμαστε ηγέτη σαν τον Τσόρτσιλ για να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Γκουαρδιόλα: «Δεν χρειαζόμαστε ηγέτη σαν τον Τσόρτσιλ για να πάρουμε το πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε Πεπ Γκουαρδιόλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκουαρδιόλα πιστεύει ότι οι παίκτες του στη Σίτι είναι ικανοί να κερδίσουν τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ μόνοι τους και δεν θα χρειαστούν έμπνευση από τον Τσόρτσιλ για να κρατήσουν μακριά την Άρσεναλ.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι πλέον στην κορυφή της Premier League για πρώτη φορά από τις 17 Φεβρουαρίου χάρη στη νίκη με 2-1 επί της Φούλαμ. Όταν ο προπονητής της ομάδας Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε εάν οι παίκτες του θα χρειαστούν έναν ηγέτη όπως ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, για να εμπνευστούν στη μάχη για τον τίτλο απάντησε: «Αυτή η ομάδα παικτών δεν χρειάζεται ηγέτη. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν».

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Καταλανός κόουτς ρωτήθηκε εάν η ομάδα του θα χρειαστεί έναν ηγέτη και πολιτευτή του αναστήματος του πρώην πρωθυπουργού Ουίνστον Τσόρτσιλ κατά τη διάρκεια της προσπάθειας να πετύχει ένα άνευ προηγουμένου τρεμπλ απάντησε ότι δεν το έχει ανάγκη.

«Σίγουρα [αυτό ήταν ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια στη σειρά] και το ξέραμε. Όλη την ώρα, προερχόμαστε από μια σειρά νικών καθώς η Άρσεναλ δεν έχασε βαθμούς και φαινόταν ότι ο στόχος ήταν απλώς να νικήσουμε την Άρσεναλ. Αλλά όταν παίζετε αυτό το παιχνίδι, μπορείτε να πέσεις λίγο… Δεν είδα αυτή την πτώση», σχολίασε για τα αμιγώς αγωνιστικά.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X