ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα απάντησε στην προπαγάνδα και... έκοψε τον βήχα στις ειρωνείες - Η στάση του Γιοβάνοβιτς (VIDEO)

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα απάντησε στην προπαγάνδα και... έκοψε τον βήχα στις ειρωνείες - Η στάση του Γιοβάνοβιτς (VIDEO)

Πώς απάντησε ο Ματίας Αλμέιδα στην προπαγάνδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα μίλησε για δώρα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Λίγες ώρες μετά το σκληρό μαρκάρισμα του Μπερνάρ πάνω στον Λάζαρο Ρότα -το οποίο έστειλε τον παίκτη της ΑΕΚ στο νοσοκομείο- και για το οποίο ο Πορτογάλος διαιτητής δεν έδειξε ούτε φάουλ, ο Αλμέιδα έκανε μια δήλωση… που ενόχλησε κάποιους.

Η δήλωση του Αλμέιδα

«Ελπίζω να μην πάρει το πρωτάθλημα μια ομάδα που θα πάρει δώρα.

Αν κάτσω να δω κάποια παιχνίδια μπορούμε να δούμε κάποια πέναλτι που δεν είναι, κάποια φάουλ που δεν είναι. Έπειτα εγώ δεν είμαι εδώ για να λέω ψέματα στον κόσμο. Και ποτέ δε θα το κάνω. Οπότε ο πρωταθλητής θα είναι αυτός που τους κερδίζει όλους. Κι αν δεν είναι να βγούμε εμείς πρωταθλητές δε θα το αξίζουμε. Λυπάμαι για τα δυο πέναλτι στη Λεωφόρο και ένα άλλο στο προηγούμενο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά ο Αλμέιδα, για να προσθέσει:

«Συμφωνώ ότι θα μπορούσαν να τον έχουν αποβάλλει τον Μουκουντί, αλλά έπρεπε να βγει και ο Μπερνάρ για τη φάση με τον Ρότα και να μείνουμε και οι δύο με δέκα. Εγώ θέλω να παίζουν 50-50. Όχι μειονέκτημα, ούτε πλεονέκτημα. Του Μπερνάρ είναι κόκκινη απευθείας»

Ενοχλήθηκε ο Γιοβάνοβιτς

«Ο κύριος Αλμέιδα είπε αυτό το πράγμα; Είστε σίγουροι. Άρα έμεινα ο τελευταίος των Μοϊκανών, έμεινα τελευταίος. Δεν τα σχολιάζω αυτά που είπε. Καθόλου δεν μπορω να το καταλάβω αυτό το πράγμα. Θα μπορούσα κι εγώ να τα πω, πριν ένα μήνα δεν παίζαμε στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν περίμενα από τον ίδιο να αναφερθεί σε αυτό το θέμα. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ωφεληθεί από κανέναν σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όταν ερωτήθηκε επί του θέματος.

VIDEO: Η συνέντευξη Τύπου Αλμέιδα-Γιοβάνοβιτς

Δείτε σε βίντεο τη συνέντευξη Τύπου Αλμέιδα-Γιοβάνοβιτς:

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X