ΑΕΚ: Μετρά παρουσίες σήμερα στα Σπάτα ο Αλμέιδα

ΑΕΚ: Μετρά παρουσίες σήμερα στα Σπάτα ο Αλμέιδα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ξεκινά προετοιμασία για το ματς με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο Ματίας Αλμέιδα περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα εμφανιστούν οι παίκτες του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με προβλήματα ξεκινά την προετοιμασία της για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (3/5) η ΑΕΚ!

Η Ενωση ήδη χθες παρατάχθηκε με αρκετά προβλήματα, αφού οι Σιμάνσκι, Άμραμπατ, Μάνταλος και όχι μόνο αγωνίστηκαν έχοντας ταλαιπωρηθεί από ίωση, ενώ ο Πινέδα αντιμετώπιζε ενοχλήσεις πριν το ματς αλλά χρειάστηκε να επιστρατευτεί νωρίς και σε… άλλη θέση, λόγω του τραυματισμού του Ρότα.

Ο Ρότα παράλληλα είναι μια ξεχωριστή περίπτωση, καθώς μετά από το σκληρό χτύπημα του Μπερνάρ διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο με απώλεια μνήμης και είναι άγνωστο εάν θα μπορέσει να αγωνιστεί την Τετάρτη.

Παράλληλα και ο Γιόνσον αποχώρησε χθες με ενοχλήσεις, ενώ να θυμίσουμε ότι ο Σιντιμπέ δεν έχει επιστρέψει ακόμη στις προπονήσεις.

Να θυμίσουμε ότι μετά το τέλος του ματς με τον Παναθηναϊκό ο Ματίας Αλμέιδα δήλωσε ότι οκτώ παίκτες της ΑΕΚ αντιμετωπίζουν πρόβλημα, έτσι είναι κρίσιμο να δούμε ποιοι θα είναι διαθέσιμοι στο πολύ κρίσιμο ντέρμπι της Τετάρτης.

Πολλά θα κριθούν στη σημερινή προπόνηση και στην κατάσταση που θα εμφανιστούν οι παίκτες, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στα Σπάτα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X