Yπερυπολογιστής προέβλεψε ποιος θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1

Yπερυπολογιστής προέβλεψε ποιος θα κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1

Έγινε η πρόβλεψη από έναν υπερυπολογιστή για το πώς θα είναι η βαθμολογία της φετινής σεζόν της Formula 1.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από τρεις αγώνες στη σεζόν της Formula 1 του 2023, ένας υπερυπολογιστής έδωσε μια προεπισκόπηση του ποιος θα είναι ο πρωταθλητής της φετινής χρονιάς στο άθλημα.

Όπως έκανε τις τελευταίες σεζόν, η BonusCodeBets συγκέντρωσε τα πιο πρόσφατα δεδομένα και έκανε προεπισκόπηση πώς θα καταλήξουν οι τίτλοι των οδηγών και των κατασκευαστών.

Χωρίς άλλα νέα, ο υπερυπολογιστής της Formula 1 υπολογίζει ότι ο Σέρχιο Πέρες (1/12) θα υποκύψει στον Μαξ Φερστάπεν (1/9) στον αγώνα για το στέμμα. ενώ βάζει στην τρίτη θέση τον Φερνάντο Αλόνσο (1/18).

Πίσω από τον Ισπανό οδηγό της Aston Martin, υπολογίζεται ότι ο Λιούις Χάμιλτον (1/25) θα «εκδικηθεί» τον team mate του στη Mercedes, Τζορτζ Ράσελ (1/30) μετά από όσα συνέβησαν το 2022.

Με αυτό, η Ferrari φαίνεται έτοιμη να τελειώσει μια σεζόν που θα ξεχάσει, αφού έπεσε από την πρώτη πεντάδα με 20 αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Ποια ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα των κατασκευαστών;

«Ο υπερυπολογιστής μας προβλέπει ότι ο Μαξ Φερστάπεν θα κερδίσει το πρωτάθλημα των οδηγών και η Red Bull το πρωτάθλημα των κατασκευαστών», δήλωσε εκπρόσωπος της BonusCodeBets.

Διαβάστε τη συνέχεια

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X