ΑΕΚ: Η ώρα της... εκδίκησης για τον Γκατσίνοβιτς!

ΑΕΚ: Η ώρα της... εκδίκησης για τον Γκατσίνοβιτς!
Photo Credits: INTIME

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έρχονται αντιμέτωποι σε ένα match ball τίτλου στη Λεωφόρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί την ΑΕΚ στη Λεωφόρο για την έβδομη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει και τον πρωταθλητή. Για ακόμα μια φορά στο επίκεντρο της προσοχής θα είναι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ένας πρώην παίκτης του «τριφυλλιού» και νυν της Ένωσης.

Το καλοκαίρι του 2022 η ΑΕΚ θα «κλέψει» από τον Παναθηναϊκό τον Σέρβο μέσο, ο οποίος για ένα εξάμηνο αγωνιζόταν στην ομάδα της Λεωφόρου με μεγάλη σχετικά επιτυχία. Στην Ένωση όμως βελτιώθηκε ακόμα πιο πολύ και έγινε ένας εκ των κορυφαίων της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα και ίσως του πρωταθλήματος. Την ποιότητά του όμως την είχε δείξει και στους λίγους μήνες που αγωνίστηκε στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο διπλός ρόλος του Γκατσίνοβιτς στον Παναθηναϊκό

Οι «πράσινοι» τον Ιανουάριο του 2022 απέκτησαν τον Σέρβο από τη Χόφενχαϊμ ως δανεικό. Για μισή σεζόν που αγωνίστηκε στη Λεωφόρο ο Γκατσίνοβιτς βοήθησε αρκετά τον Παναθηναϊκό να βελτιωθεί και να γίνει η καλύτερη ομάδα των playoffs, αλλά και ο Κυπελλούχος Ελλάδος, για πρώτη φορά μετά το 2014. Ξανά με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε τη συνέχεια

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X