Ολυμπιακός: Τέλος η σεζόν για Πασχαλάκη!

Ολυμπιακός: Τέλος η σεζόν για Πασχαλάκη!
Photo Credits: INTIME

Το πρόβλημα στο γόνατο του Αλέξανδρου Πασχαλάκη όπως όλα δείχνουν θα τον αφήσουν μακριά από τα γήπεδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρόβλημα τραυματισμού του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στο ματς με τον Άρη αποδείχθηκε πιο σοβαρό απ’ ότι αρχικά υπολόγιζαν στον Ολυμπιακού αφού ο Έλληνας γκολκίπερ λογικά χάνει τα υπόλοιπα τέσσερα ματς της σεζόν. Εκτός αποστολής με τον Βόλο και πάλι ο Γκάρι.

Το πρόβλημα στο γόνατο του Αλέξανδρου Πασχαλάκη όπως όλα δείχνουν θα τον αφήσουν μακριά από τα γήπεδα για το επόμενο διάστημα, κάτι που σημαίνει πως λογικά θα χάσει και τα τελευταία 4 ματς των πλέι-οφ. Ο έμπειρος τερματοφύλακας χτύπησε στο ματς με τον Άρη και η εξέλιξη του τραυματισμού του ήταν πιο σοβαρή απ ότι αρχικά υπολόγιζαν οι «ερυθρόλευκοι».

Πλέον, θα πρέπει να ακολουθήσει θεραπεία, θα χάσει σίγουρα το ματς με τον Βόλο και οι περισσότερες πιθανότητες είναι με το να χάσει και τα επόμενα τρία ως το φινάλε της σεζόν. Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής για το ματς με τον Βόλο έμεινε και ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Η αποστολή: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Νίκας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X