Super League: «Τέζα» στο 90'+13' ο Λεβαδειακός, έφερε 2-2 με τον Παναιτωλικό και είναι κοντά στη Β΄Εθνική!

Super League: «Τέζα» στο 90'+13' ο Λεβαδειακός, έφερε 2-2 με τον Παναιτωλικό και είναι κοντά στη Β΄Εθνική!
Photo Credits: INTIME

Με γκολ στην τελευταία φάση ο Λεβαδειακός ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Παναιτωλικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Λεβαδειακός κρατούσε τη νίκη στα χέρια τους χάρις στα δύο γκολ του Νίκα όμως ο Ζοάο Πέδρο με πέναλτι ισοφάρισε σε νεκρό χρόνο χαρίζοντας τον βαθμό (2-2) στον Παναιτωλικό.

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, ο Λεβαδειακός κέρδισε πέναλτι στο 6′, όταν ο Μάρτενσον ανέτρεψε τον Βρακά και ο ρέφερι Σιδηρόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα. Η φάση εξετάστηκε στο VAR για πιθανό οφσάιντ όμως ο διεθνής διαιτητής δεν άλλαξε την απόφασή του και στο 10′, ο Nίκας των Βοιωτών νίκησε τον Ανέστη από τα 11 βήματα κάνοντας το 0-1.

Μάλιστα, οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη είχαν δύο ακόμη καλές ευκαιρίες για να βρουν δίχτυα, συγκεκριμένα στο 13′ με το σουτ του Βρακά να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι φεύγοντας άουτ και στο 15′, όταν το πλασέ του Νίκα από πλεονεκτική θέση κατέληξε στον Ανέστη. Αντίστοιχα η κορυφαία ευκαιρία για τον «Τίτορμο» καταγράφηκε στο 27′ με τον Χουάνπι να εξαπολύει δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Γκροφ πραγματοποίησε εντυπωσιακή εκτίναξη αποκρούοντας με το ένα χέρι σε κόρνερ.

Παρά το γεγονός πως οι γηπεδούχοι ανέκτησαν την κατοχή, ψάχνοντας να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για φάσεις που θα φέρουν την ισοφάριση, οι Βοιωτοί ήταν αυτοί που χαμογέλασαν ξανά καθώς στο 44′ βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Γερεμέγιεφ να βγάζει ωραία σέντρα από κοντά για τον Νίκα που με το κεφάλι κάρφωσε τη μπάλα στα δίχτυα του Ανέστη κάνοντας το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γιάννης Αναστασίου πέρασε τον Ζοάο Πέδρο αντί του Κολοβού για να παίξει με δύο φορ πλέον η ομάδα του και στο 47′ υπήρξε φάση ανατροπής του Καρέλη από τον Γκροφ με τον ρέφερι Σιδηρόπουλο να δείχνει αρχικά πέναλτι ωστόσο με τη βοήθεια του VAR ανακάλεσε την απόφασή του.

Η συνέχεια είχε φουλ επίθεση από τον Παναιτωλικό που στο 60′ κατάφερε να μειώσει καθώς ο Ντίας σέντραρε από τα δεξιά και ο Ζοάο Πέδρο έκανε απίθανο άλμα νικώντας τον Βινίσιους στον αέρα για να καρφώσει τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Γκροφ κάνοντας το 1-2.

Στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα ωστόσο ο ρυθμός έπεσε, παρά τις αλλαγές των δύο ομάδων, με τον Μπουζούκη ν’ αποδεικνύεται αδύναμος κρίκος των Αγρινιωτών καθώς στο 88′ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και εκτέλεσε όμως ο Παζ έβαλε σωτήρια κόντρα ενώ στο 89′ ο νεαρός χαφ σούταρε από κοντινή απόσταση αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά άουτ.

Τα τελευταίο κομμάτι του αγώνα επεφύλασσε φινάλε θρίλερ καθώς τα 7 λεπτά καθυστερήσεων έγιναν 12 με την ένταση να κυριαρχεί και τις διακοπές να διαδέχονται η μία την άλλη όπως και κίτρινες κάρτες για να υπάρξει πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων σε ανατροπή του Μάρτενσον. Στο 90+13′, ο Ζοάο Πέδρο το εκτέλεσε εύστοχα ισοφαρίζοντας για το τελικό 2-2.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X