Κάνουν έρανο για να σώσουν την ομάδα τους οι οπαδοί της Ιντεπεντιέντε!

Κάνουν έρανο για να σώσουν την ομάδα τους οι οπαδοί της Ιντεπεντιέντε!
Photo Credits: INTIME

Η Ιντεπεντιέντε αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και οι οπαδοί της αποφάσισαν να διεξάγουν έρανο για να σώσουν την ομάδα τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σχέση οπαδού και ομάδας συχνά ξεπερνά τα όρια της απλής αγάπης και αυτό αποτυπώνεται και στην τελευταία ενέργεια των φίλων της Ιντεπεντιέντε.

Βλέπετε, ο ιστορικός σύλλογος της Αργεντινής αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα, με τους φιλάθλους της να αποφασίζουν να διεξάγουν έρανο προκειμένου να βοηθήσουν την κατάσταση!

Η «ρόχο» είχε κατακτήσει το Copa Sudamericana το 2017 ωστόσο εν συνεχεία ακολούθησαν άσχημες μέρες, με τον θρύλο του συλλόγου, Γκάμπριελ Μιλίτο, να κατηγορεί τον προπονητή που είχε φέρει εκείνη την επιτυχία, Αριέλ Ολάν για τις μεγάλες δαπάνες για μεταγραφές – θεωρώντας πως αυτή ήταν η αρχή του τέλους!

Οι οπαδοί της Ιντεπεντιέντε ευελπιστούν πως θα μαζευτούν χρήματα προκειμένου να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα, ακολουθώντας το παράδειγμα εκείνων της Κόλο Κόλο, που το 2002 είχαν μαζέψει 40 εκατομμύρια πέσος για τον ίδιο λόγο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X