ΑΕΚ: Ο Γιώργος Μελισσανίδης επιμελείται της εντυπωσιακής ατμόσφαιρας στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» - Ολες οι λεπτομέρειες! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΕΚ: Ο Γιώργος Μελισσανίδης επιμελείται της εντυπωσιακής ατμόσφαιρας στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» - Ολες οι λεπτομέρειες! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Μελισσανίδης είναι ο άνθρωπος πίσω από την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο γήπεδο της ΑΕΚ, ειδικά χθες βράδυ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εντυπωσιακή είναι η ατμόσφαιρα σε κάθε εντός έδρας ματς της ΑΕΚ, με την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», με τα φωτορυθμικά, τα εφέ σε συνδυασμό με το οπτικό υλικό στα μάτριξ και τα ηχητικά να δημιουργούν ένα κλίμα που δεν θυμίζει σε τίποτα γήπεδο στην Ελλάδα.

Και χθες στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, πριν αρχίσει το παιχνίδι, άπαντες έμειναν άφωνοι για την ατμόσφαιρα και όσα είδαν στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και η εικόνα, όπως και το κλίμα, ήταν εντυπωσιακά, κάτι που… έμεινε στον κόσμο της Ένωσης που το χάρηκε με την ψυχή του.

Ομως για όλο αυτό το… σχέδιο που εκτοξεύει την εμπειρία της θέασης από την «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena», υπάρχει… παρασκήνιο.

Όλη αυτή η ατμόσφαιρα οφείλεται σε έναν συγκεκριμένο άνθρωπο και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Μελισσανίδη. Ο γιος του ιδιοκτήτη της Ένωσης είναι αυτός που έχει επιλέξει το επταμελές team που ασχολείται αποκλειστικά με αυτό το κομμάτι, έχει δώσει τις κατευθύνσεις και είναι από… πάνω τους σε κάθε ματς, για να είναι όλα τέλεια. Οπως στο ματς με τον ΠΑΟΚ.


Μάλιστα, αρκετοί τουρίστες και άτομα που έχουν ταξιδέψει και έχουν παρακολουθήσει αγώνες σε όλες τις μεριές του πλανήτη λένε πως η εμπειρία είναι ανάλογη αν όχι καλύτερη λόγω του ανοιχτού γηπέδου, με την αντίστοιχη από αγώνες του NBA. Εκεί που τα πάντα είναι… εμπειρία!

Αυτό το team είναι τελείως ξεχωριστό από την υπόλοιπη ομάδα, είναι μία έμπνευση του Γιώργου Μελισσανίδη και σε αυτό περιλαμβάνεται DJ, χειριστής POV Camera, δύο τεχνικοί booth, χειριστής drone αποκλειστικά για την κάλυψη σε αυτόν τον τομέα, οπερατέρ και φυσικά ο χειριστής του scoreboard.

Δείτε φωτογραφίες από την ατμόσφαιρα στη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ με 4-0:

ΑΕΚ: Ο Γιώργος Μελισσανίδης επιμελείται της εντυπωσιακής ατμόσφαιρας στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» - Ολες οι λεπτομέρειες! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Ο Γιώργος Μελισσανίδης επιμελείται της εντυπωσιακής ατμόσφαιρας στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» - Ολες οι λεπτομέρειες! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Ο Γιώργος Μελισσανίδης επιμελείται της εντυπωσιακής ατμόσφαιρας στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» - Ολες οι λεπτομέρειες! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Ο Γιώργος Μελισσανίδης επιμελείται της εντυπωσιακής ατμόσφαιρας στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» - Ολες οι λεπτομέρειες! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Ο Γιώργος Μελισσανίδης επιμελείται της εντυπωσιακής ατμόσφαιρας στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» - Ολες οι λεπτομέρειες! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Ο Γιώργος Μελισσανίδης επιμελείται της εντυπωσιακής ατμόσφαιρας στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» - Ολες οι λεπτομέρειες! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Ο Γιώργος Μελισσανίδης επιμελείται της εντυπωσιακής ατμόσφαιρας στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» - Ολες οι λεπτομέρειες! (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Ο Γιώργος Μελισσανίδης επιμελείται της εντυπωσιακής ατμόσφαιρας στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» - Ολες οι λεπτομέρειες! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X