ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 4-0: Γκολ και φάσεις από τη μεγάλη νίκη της Ένωσης! (VIDEO)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 4-0: Γκολ και φάσεις από τη μεγάλη νίκη της Ένωσης! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από το ματς της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ισοπέδωσε τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με 4-0 για τα πλέι οφ της Super League.

Στο 25’ το σκορ ήταν ήδη 2-0 και ο ΠΑΟΚ έπαιζε με παίκτη λιγότερο, κάτι που ουσιαστικά έδινε στην ΑΕΚ την άνεση και την ασφάλεια για να διαχειριστεί το ματς.

Έτσι, το φινάλε βρήκε την ΑΕΚ να κερδίζει άνετα τον ΠΑΟΚ με 4-0 χάρη στα γκολ του Τσούμπερ στο 21’ και του Μουκουντί στο 25’, ενώ από το 9’ ο Κάργας είχε αποβληθεί μέσω VAR για το αντιαθλητικό μαρκάρισμα του πάνω στον Γιόνσον. Κάτι που δεν… πτόησε τελικά τον Δανό, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ, με 2 ασίστ και πρώτος στο πρέσινγκ. Ένα πρέσινγκ που… έπνιξε και τον ΠΑΟΚ και έφερε ξανά τη νίκη.

Στο β’ ημίχρονο πιο χαλαρά μεν, αλλά η ΑΕΚ δεν έκανε πίσω. Ευκαιρίες, δοκάρι με Φερνάντες, το 3-0 ο Γκαρσία στο 77′ και στο 87′ ο Φερνάντες το 4-0!

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 4-0

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από το ματς της ΑΕΚ


Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X