Τσιτσιπάς: «Αισθάνομαι τι σημαίνει να είσαι ξανά δυνατός»

Τσιτσιπάς: «Αισθάνομαι τι σημαίνει να είσαι ξανά δυνατός»

«Αισθάνομαι τι σημαίνει να είσαι ξανά δυνατός», δήλωσε ο Τσιτσιπάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5 στην παγκόσμια κατάταξη) είπε ότι η πορεία του προς τον τελικό του τουρνουά της Βαρκελώνης τον έκανε να αισθανθεί πώς είναι να είναι ξανά ισχυρός υποψήφιος για την κατάκτηση ενός τουρνουά, κάτι που, όπως τόνισε, τον γέμισε αυτοπεποίθηση ενόψει του Open της Μαδρίτης αυτής της εβδομάδας.

Αφού έχασε τον πρώτο τίτλο Grand Slam της χρονιάς τον Ιανουάριο από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Australian Open, ο Τσιτσιπάς αποκλείστηκε νωρίς στο Ρότερνταμ και στο Indian Wells, πριν φτάσει στον 4ο γύρο στο Μαϊάμι και στο Μόντε Κάρλο.

Ο 24χρονος Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε την Κυριακή στη Βαρκελώνη από τον Κάρλος Αλκαράθ (Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη), αλλά οι εμφανίσεις του στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας κατάφεραν να του δημιουργήσουν καλή διάθεση με… ορίζοντα το Ρολάν Γκαρός.

«Η πορεία που έκανα στη Βαρκελώνη μου έφερε χαρά, γιατί μετά το Australian Open δεν προχώρησα σε τουρνουά» είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
«Τώρα έχω μια πρώτη αίσθηση στο τι σημαίνει να είσαι ξανά δυνατός. Τα πράγματα φαίνονται πολύ φωτεινά» συμπλήρωσε.

Ο Τσιτσιπάς, ο οποίος θα μπορούσε να αντιμετωπίσει -όπως στη Βαρκελώνη- τον Κάρλος Αλκαράθ στον τελικό της Μαδρίτης, παραδέχθηκε ότι είναι δύσκολο να φτάσει την εστίαση και την αφοσίωση του Ισπανού πρωταθλητή στο άθλημα.

«Για να φτάσω εκεί, θα έπρεπε να περάσω ώρες στο γήπεδο κάνοντας προπόνηση, ώρες στο γυμναστήριο και ώρες στο δωμάτιό μου, αναλύοντας τις προηγούμενες εμφανίσεις μου και προσπαθώντας να γίνω καλύτερος» πρόσθεσε.

Ενώ ο Αλκαράθ θα είναι το φαβορί για να πανηγυρίσει -μετά τον θρίαμβο στη Βαρκελώνη- και τον τίτλο στη Μαδρίτη, ο Τσιτσιπάς είπε ότι το μεγαλύτερο υψόμετρο της ισπανικής πρωτεύουσας του προσφέρει ένα «μικρό πλεονέκτημα»:

«Προσαρμόζομαι σε αυτό. Είναι κάτι που έχω κάνει αρκετά καλά τα τελευταία χρόνια. Μου αρέσει το υψόμετρο, νομίζω ότι είναι καλό για το παιχνίδι μου» είπε.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X