Άποψη που θα συζητηθεί για την κάθοδο του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Βασίλη Τσιάρτα, στις εκλογές

Άποψη που θα συζητηθεί για την κάθοδο του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Βασίλη Τσιάρτα, στις εκλογές

Ο Βασίλης Τσιάρτας κατεβαίνει στις εκλογές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και κάπως έτσι, εκεί που πιστεύαμε πως σιώπησε για πάντα, ο Βασίλης Τσιάρτας επανέρχεται στο προσκήνιο, αφού κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής με την «Εθνική Δημιουργία» των Φαήλου Κρανιδιώτη και Θάνου Τζήμερου, στην οποία εάν και εφόσον εφόσον εκλεγεί, θα ανέβει στο βήμα της Βουλής και τότε οπωσδήποτε θα συμβούν δυο πράγματα: Το πρώτο είναι ότι θα ακούσουμε την πιο slothy πολιτική ομιλία και το δεύτερο είναι ότι θα ειπωθούν μόνο φάουλ.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από τις κίτρινες και κόκκινες κάρτες που έχει φάει ο Βασίλης Τσιάρτας όχι στα γήπεδα αλλά στην κανονική ζωή; Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει τοποθετηθεί δημόσια και προκαλώντας την αρνητική αντίδραση του κόσμου.

Από την Έλενα Φάκου

Με αφορμή τον Covid-19 είχε κάνει την εξής ανάρτηση: «Μέχρι να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης και να μπούμε πάλι με ασφάλεια σε κανονικούς ρυθμούς μπορείτε εσείς οι Κομμουνιστές, Ζαίοι και παπαγαλάκια να το βουλώσετε και να πάτε να γ…ωπλυθείτε επιτέλους; Και ενοχλείτε και δεν προσφέρετε τίποτα απολύτως. Νισάφι πια. Κρατήστε και τα ρέστα απ’ το δεύτερο…».

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X