Νασρί: «Ο Γκουαρδιόλα είναι αλαζόνας, ξέρει ότι είναι καλύτερος»

Νασρί: «Ο Γκουαρδιόλα είναι αλαζόνας, ξέρει ότι είναι καλύτερος»
Photo Credits: INTIME

Ο Σαμίρ Νασρί μίλησε στην «L'equipe» για τους καυγάδες με τον «αλαζόνα» Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σαμίρ Νασρί μίλησε στην «L’equipe» για τους καυγάδες με τον «αλαζόνα» Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Σαμίρ Νασρί αποκάλυψε πώς ο «αλαζόνας» όπως τον χαρακτηρίζει, Πεπ Γκουαρδιόλα, τον επίπληξε για το υπερβολικό του βάρος κατά τη διάρκεια της σύντομης συνεργασίας τους στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Γάλλος διεθνής απάντησε στον Καταλανό τεχνικό: «μη μου φωνάζεις, δεν είμαι παιδί» για να τον κάνει να σωπάσει κατά τη διάρκεια της δεύτερης επίπληξης για το βάρος του μέσα σε δύο ημέρες το καλοκαίρι του 2016.

Ο Νασρί θυμίζουμε ήταν στη Σίτι για πέντε σεζόν όταν ο Γκουαρδιόλα έφτασε ως προπονητής, αλλά ο νέος τότε κόουτς των «Πολιτών» δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος με τη φυσική κατάσταση του μέσου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Νασρί να δοθεί δανεικός στη Σεβίλλη εκείνη τη σεζόν, έχοντας παίξει μόλις ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι υπό τις οδηγίες του και στη συνέχεια να πωληθεί στην τουρκική Αντάλιασπορ.

«Την πρώτη μέρα, με κάλεσε στο γραφείο του και με ρώτησε: “Τι θέλεις να κάνεις;” Του είπα: “Είναι στο χέρι σου να μου πεις αν με υπολογίζεις”. Εκείνος μου απάντησε: “Βασίζομαι σε σένα αν είσαι πραγματικά καλά στο μυαλό σου”. Τότε κάνω την πρώτη μου προπόνηση, όλα πάνε καλά, είναι ευχαριστημένος μαζί μου. Την επόμενη μέρα, ο Πεπ με καλεί ξανά και μου φωνάζει για το βάρος μου. Το ανακάλυψε επειδή μας ζύγιζαν κάθε μέρα. Εκεί, του είπα: “Μείωσε τη φωνή σου, μη μου φωνάζεις, δεν είμαι παιδί, είμαι 29 ετών”. Ίσως οι διακοπές μου να ήταν μια απόδραση για μένα, ένας χρόνος για να κάνω αυτό που ήθελα να κάνω, επειδή έβγαινα από μια δύσκολη σεζόν [ένας τραυματισμός στον προσαγωγό τον κράτησε εκτός για τέσσερις μήνες το 2015-16] και επειδή στην προσωπική μου ζωή συνέβησαν πολλά πράγματα. Και εκεί, ο Πεπ μου απαντά: “Είναι αλήθεια, λυπάμαι”»

Το καλοκαίρι του 2016, ο Νασρί έμεινε εκτός δύο αγώνων περιοδείας στην Κίνα λόγω των προβλημάτων του με το βάρος του. Τότε, ο Γκουαρδιόλα είπε: «Ο Σάμι έφτασε λίγο υπέρβαρος, αλλά τώρα είναι πολύ καλύτερα. Ακόμα υπάρχουν λίγα κιλά επιπλέον. Την περασμένη σεζόν τραυματίστηκε και θέλουμε να το αποφύγουμε αυτό. Το βάρος είναι πολύ σημαντικό. Όταν δεν είσαι σε φόρμα, έρχεται ο κίνδυνος. Δεν είσαι αρκετά γρήγορος ή γρήγορος στη σκέψη.»

Ο Γκαέλ Κλισί είχε αποκαλύψει τότε ότι ο Καταλανός τεχνικός δεν άφηνε κανέναν που ζύγιζε πάνω από 70 κιλά να προπονείται με την ομάδα. Ο Νασρί είχε πει στο παρελθόν: «Όταν ήρθα ο Γκουαρδιόλα μου είπε ότι το βάρος μου θα έπρεπε να είναι 76 κιλά. Δεν είχα ζυγιστεί τόσο από τότε που έπαιζα στη Μασσαλία, γιατί στην Premier League υπάρχει πάντα ένα πρόγραμμα για να πάρεις περισσότερους μυς. ‘Ήθελε οι παίκτες να είναι αδύνατοι και φυσικοί. Έφτασα με τέσσερα κιλά περισσότερα από όσα θα έπρεπε κανονικά να έχω. Με τον Γκουαρντιόλα, αν έχεις 2,5 κιλά παραπάνω, δεν μπορείς να προπονηθείς με την ομάδα, οπότε προπονήθηκα μόνος μου».

Ερωτηθείς για το πώς είναι ο Γκουαρδιόλα ως άνθρωπος και προπονητής, ο Νασρί πρόσθεσε στην L’Equipe: «Ο Γκουαρντιόλα πανηγυρίζει συνεχώς για τα προσόντα των παικτών του. Κατά τη διάρκεια ατομικών συνεντεύξεων, είναι όπως είναι στην καθημερινή του ζωή. Είναι αλαζόνας, αλλά αλαζόνας με την καλή έννοια: ξέρει ότι είναι ο καλύτερος προπονητής και σε αφήνει να το ξέρεις αυτό. Ο Πεπ ξέρει τι προσφέρει στον σύλλογο και ξέρει ότι όταν ήρθε στη Σίτι είχε λευκή επιταγή. Οπότε γι’ αυτόν είναι αρκετά εύκολο να επιβάλει το νόμο του. Στη συνέχεια είναι ένας ειλικρινής και τίμιος άνθρωπος»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X