Κύπελλο Ιταλίας: «Βγαίνει» το ζευγάρι του τελικού

Κύπελλο Ιταλίας: «Βγαίνει» το ζευγάρι του τελικού
Photo Credits: INTIME

«Βγαίνει» το ζευγάρι του τελικού στο Κύπελλο Ιταλίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το διήμερο 26-27 Απριλίου θα γίνουν γνωστές οι ομάδες που θα αναμετρηθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, καθώς διεξάγονται οι αγώνες ρεβάνς για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Αναμφίβολα το ενδιαφέρον προσελκύει η «μονομαχία» της Γιουβέντους με την Ίντερ, με τις μεταξύ τους αναμετρήσεις να είναι επίσης γνωστές ως “Derby d’Italia”. Οι «νερατζούρι» υποδέχονται τους «μπιανκονέρι» με στόχο την πρόκριση, η οποία θα διατηρήσει μια από τις δύο ομάδες στη διεκδίκηση του μοναδικού εγχώριου τίτλου που μπορούν να διεκδικήσουν πλέον, καθώς η Νάπολι έχει ουσιαστικά… «καπαρώσει» το τρόπαιο στη Serie A.

Υπενθυμίζεται ότι Ίντερ και «Γιούβε» έχουν ανοιχτούς… λογαριασμούς, καθώς η πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Τορίνο έληξε ισόπαλη 1-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο αντίπαλοι τέθηκαν αντιμέτωποι στον περυσινό τελικό του Coppa Italia και η Ίντερ επικράτησε 4-2 στην παράταση. Η Γιουβέντους είναι η πολυνίκης του θεσμού, καθώς έχει πανηγυρίσει 14 κύπελλα Ιταλίας στις 21 παρουσίες της στον τελικό της διοργάνωσης.

Από την πλευρά της, η Ίντερ βρίσκεται στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας (πίσω από τη Ρόμα) με οκτώ τρόπαια σε 14 τελικούς.

Η ομάδα που θα επικρατήσει σε αυτό το ζευγάρι είναι το θεωρητικό φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου στον τελικό που είναι προγραμματισμένος για τις 24 Μαΐου στο «Ολίμπικο» της Ρώμης, καθώς στον άλλο ημιτελικό «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» η Φιορεντίνα και η Κρεμονέζε.

Οι «βιόλα» υποδέχονται στο «Αρτέμιο Φράνκι» την Κρεμονέζε (η οποία δίνει «μάχη» για την παραμονή της στη Serie A, καθώς είναι προτελευταία στη βαθμολογία) και έχουν αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό, καθώς νίκησαν στο πρώτο ματς στην Κρεμόνα με 2-0.

Η Φιορεντίνα έχει στεφθεί έξι φορές κυπελλούχος Ιταλίας, με τελευταία το 2001, ωστόσο έδωσε το «παρών» και στον τελικό του 2014, όπου ηττήθηκε 3-1 από τη Νάπολι. Από την πλευρά της, η Κρεμονέζε δεν έχει φτάσει ποτέ σε τελικό Coppa Italia.

Το πρόγραμμα των αγώνων ρεβάνς για την ημιτελική φάση του Coppa Italia (σε παρένθεση το σκορ της πρώτης αναμέτρησης) έχουν ως εξής:

Ίντερ-Γιουβέντους      26/4 (1-1)
Φιορεντίνα-Κρεμονέζε   26/4 (2-0)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X