Σας συστήνουμε την τεχνική CAT η οποία υπόσχεται ταυτόχρονο οργασμό σε ένα ζευγάρι

Σας συστήνουμε την τεχνική CAT η οποία υπόσχεται ταυτόχρονο οργασμό σε ένα ζευγάρι

Γιατί δεν υπάρχει πιο δημοκρατική στιγμή, από αυτή του ταυτόχρονου οργασμού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πιο σοφό πράγμα που έχει γραφτεί για το σεξ, είναι ότι η πιο δημοκρατική στιγμή σε αυτό, είναι εκείνη του ταυτόχρονου οργασμού. Δύσκολο; Ναι. Aδύνατον; Όχι. Συναρπαστικό; Απόλυτα.

Ο επιθυμητός σκοπός σε κάθε σεξουαλική συνεύρεση είναι ο οργασμός σε όλους τους συμμετέχοντες. Οι άνδρες στην συντριπτική τους πλειοψηφία έρχονται σε οργασμό και μάλιστα ευκολότερα από τις γυναίκες. Οι κυρίες, με τη σειρά τους, τα καταφέρνουν άλλες ευκολότερα, άλλες πιο δύσκολα και το savoir faire θέλει τους κυρίους να μην τις αφήνουν σε καμία περίπτωση να σηκώνονται ανικανοποίητες από το κρεβάτι. Και για τα δυο φύλα όμως, η πιο ιδανική κατάσταση είναι να επιτευχθεί ο ταυτόχρονος οργασμός, ο οποίος κακά τα ψέματα είναι ένα σπάνιο φαινόμενο.

Για την ιστορία, θα δώσουμε σε ποσοστά το λεγόμενο χάσμα οργασμού ανάμεσα στα δυο φύλα: σύμφωνα λοιπόν με επιστημονικές έρευνες, το 95% των ανδρών έρχεται σε οργασμό κάθε φορά που κάνει σεξ, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στις γυναίκες ανέρχεται σε 65%. Αυτό σημαίνει ότι το orgasm gap τους είναι 27 ολόκληρες μονάδες. Καθόλου αμελητέο. Εδώ λοιπόν, κάποιες φεύγουν από το κρεβάτι ανικανοποίητες. Και αυτό δεν είναι καλό ούτε για εκείνες, αλλά ούτε και για εκείνους, καθώς μια γυναίκα που δεν έχει καλή σεξουαλική ζωή, μακροπρόθεσμα θα δυσανασχετίσει μέσα στη σχέση.

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X