Αποκάλυψη Κατερινόπουλου για τρομοκράτη της 17Ν που ξέφυγε - Πώς κατάλαβε από το πρώτο βράδυ ότι ο Πιλότος ήταν δολοφόνος!

Αποκάλυψη Κατερινόπουλου για τρομοκράτη της 17Ν που ξέφυγε - Πώς κατάλαβε από το πρώτο βράδυ ότι ο Πιλότος ήταν δολοφόνος!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άγνωστες ιστορίες από την εξάρθρωση της μεγαλύτερης τρομοκρατικής οργάνωσης στην Ελλάδα και τον ρόλο που είχε τότε ο ίδιος στην υπόθεση, αλλά για το στοιχείο στην δολοφονία στα Γλυκά Νερά, που τον οδήγησε να πει πρώτος στην εκπομπή της Νικολούλη, ότι ο σύζυγος είχε σκοτώσει τη γυναίκα του!

Ο υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στο Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών και ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, σε συνέντευξή του μιλάει για την τρομοκρατική οργάνωση 17Ν και τον ρόλο του στην εξάρθρωσή της, αλλά και για το πώς κατάλαβε αμέσως ότι ο Μπάμπης Αναγωνστόπουλος ήταν ο δολοφόνος της άτυχης Καρολάιν, στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X