Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα: Αποχωρεί και ο Έμερσον από την Τότεναμ!

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα: Αποχωρεί και ο Έμερσον από την Τότεναμ!

Πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Τότεναμ βρίσκεται ο Έμερσον Ρογιάλ, σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζέρ του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες στο στρατόπεδο της Τότεναμ, ωστόσο, η πορεία της ήταν τελείως διαφορετική, με τους «spurs» να απογοητεύουν στην Premier League, κινδυνεύοντας μάλιστα ακόμα και με το να μείνουν εκτός ευρωπαϊκών θέσεων!

Παρά την απομάκρυνση του Αντόνιο Κόντε, η κατάσταση στον Λονδρέζικο σύλλογο δεν βελτιώθηκε στο ελάχιστο, με αποκορύφωμα τη βαριά εκτός έδρας ήττα από την Νιουκάστλ με 6-1, ένα αποτέλεσμα που έφερε και την απόλυση του υπηρεσιακού τεχνικού, Κρίστιαν Στελίνι!

Και ενώ το ερχόμενο καλοκαίρι κρίνεται «καυτό» για την Τότεναμ, με το όνομα του Χάρι Κέιν να βρίσκεται ψηλά στις λίστες πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, ήρθε ο μάνατζερ του Έμερσον Ρογιάλ να ρίξει και άλλο… λάδι στη φωτιά, αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο.

Συγκεκριμένα, ξεκαθάρισε πως υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα ο 24χρονος αμυντικός να αποχωρήσει από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως στόχους του ποδοσφαιριστή είναι να παίζει σε μια ομάδα που στοχεύει σε τίτλους και διακρίσεις…

«Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Έμερσον να φύγει από την Τότεναμ. Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να κάνει ένα μεγαλύτερο άλμα και να πάει σε μια ομάδα που παλεύει για τίτλους. Νομίζω ότι ταιριάζει στη Ρεάλ Μαδρίτης», ανέφερε χαρακτηριστικά, ρίχνοντας τις «βολές» του αναφορικά με το status των «spurs»!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X