Ρεάλ: Ο Αζάρ κρίνει το μέλλον του Ασένσιο

Ρεάλ: Ο Αζάρ κρίνει το μέλλον του Ασένσιο
Photo Credits: INTIME

Ο Αζάρ κρίνει το μέλλον του Ασένσιο στη Ρεάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να χρειαστεί να πουλήσει τον Εντέν Αζάρ αν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μάρκο Ασένσιο και να καλωσορίσει τον Μπραχίμ Ντίαθ στο σπίτι, μετά τον δανεισμό του στη Μίλαν.

Ως ακραίοι επιθετικοί ο Ντίαθ και ο Ασένσιο θεωρούνται περίπου παρόμοιοι παίκτες από τη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με την AS. Και χωρίς κανέναν από τους δύο να προορίζεται για βασικός, οι «Μπλάνκος» είναι έτοιμοι να επιλέξουν μόνο έναν για την επόμενη σεζόν.

Η Ρεάλ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για επέκταση συμβολαίου του Ντίαθ, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει για δύο σεζόν στο Μιλάνο διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στο περυσινό πρωτάθλημα των «Ροσονέρι».

Η εικόνα περιπλέκεται ακόμη περισσότερο από τον Εντέν Αζάρ. Αν οι Μαδριλένοι καταφέρουν να «ξεφορτωθούν» τον Βέλγο, ο οποίος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης τους, τότε τόσο ο Ντίαθ όσο και ο Ασένσιο θα «κουμπώσουν» στην ομάδα, αλλά προς το παρόν ο Αζάρ διατηρεί την πρόθεση να παραμείνει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει προθεσμία μέχρι το τέλος της σεζόν προκειμένου να αποφασίσει για τον Ασένσιο. Διαφορετικά, θα δει τον επί χρόνια επιθετικό της να φεύγει με ελεύθερη μεταγραφή.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X