Απαγόρευση εισόδου σε 171 οπαδούς της Γιουβέντους για τα ρατσιστικά συνθήματα στον Λουκάκου

Απαγόρευση εισόδου σε 171 οπαδούς της Γιουβέντους για τα ρατσιστικά συνθήματα στον Λουκάκου
Photo Credits: INTIME

Η Γιουβέντους πήρε δραστικά μέτρα κατά των ρατσιστών οπαδών της για όσα έκαναν στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με την Ίντερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αστυνομία του Τορίνου αποφάσισε να απαγορεύσει την είσοδο στο γήπεδο σε 171 οπαδούς της Γιουβέντους.

Σύμφωνα με την ιταλική αθλητική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», την απόφαση αυτή έλαβαν οι αρχές μετά από τα ρατσιστικά συνθήματα που ακούστηκαν στις 4 Απριλίου, κατά τη διάρκεια του ημιτελικού πρώτου αγώνα του Κυπέλλου Ιταλίας στο Allianz Stadium, ανάμεσα στις δύο ομάδες (1-1).

Στην ίδια συνάντηση είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ρομέλου Λουκάκου (90+5), αφού πανηγύρισε το γκολ του, βάζοντας το δάχτυλο στο στόμα μπροστά από την κερκίδα των «μπιανκονέρι», καλώντας τους να κάνουν ησυχία.
Ο Βέλγος διεθνής επιθετικός δεν θα τιμωρηθεί τελικά  και θα είναι παρών στον επαναληπτικό αγώνα της Τετάρτης (26/4).

Όπως αναφέρεται η έρευνα συνεχίζεται στο Τορίνο προκειμένου να εντοπιστούν περισσότεροι  οπαδοί που έλεγαν αυτά τα συνθήματα. Ο αριθμός τους υπολογίζεται σε 250.
Τα 171 άτομα στα οποία επιβλήθηκαν κυρώσεις θα πρέπει επίσης να πληρώσουν πρόστιμο, για «παραβίαση των κανόνων χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X