Μποέλι και Μάουντ συναντήθηκαν για να για να συζητήσουν το μέλλον του παίκτη

Μποέλι και Μάουντ συναντήθηκαν για να για να συζητήσουν το μέλλον του παίκτη
Photo Credits: INTIME

Σε επαφή με τον Μέισον Μάουντ ήρθε ο Τοντ Μποέλι για να συζητήσουν σχετικά με το μέλλον του νεαρού μεσοεπιθετικού στην Τσέλσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποτελεί εδώ και αρκετό καιρό «καυτό» όνομα το οποίο ακούγεται για αρκετές ομάδες, εντός και εκτός νησιού.

Όσο ο Άγγλος δεν ανανεώνει με την Τσέλσι και το μέλλον του παραμένει αμφίβολο, τόσο οι φήμες για αποχώρησή του το καλοκαίρι θα αυξάνονται. Άλλωστε, εδώ και καιρό, η Λίβερπουλ εμφανίζεται ως η κύρια υποψήφια για να τον αποκτήσει, ενώ Άρσεναλ, Γιουνάιτεντ αλλά και Μπάγερν Μονάχου, φέρεται να είναι και αυτές μέσα στο κόλπο απόκτησής του.

Σύμφωνα λοιπόν με το Athletic, Ο Μποέλι με τον Μάουντ ήρθανε σε επικοινωνία την Παρασκευή που μας πέρασε. Ο 24χρονος Άγγλος έχει απορρίψει εδώ και καιρό αρκετές προτάσεις ανανέωσης της Τσέλσι και για το λόγο αυτό, ο Αμερικανός θέλει να μεταπείσει τον Μάουντ ώστε να παραμείνει στην ομάδα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει, πως μετά τη συνάντηση αυτή, ο παίκτης έχει αρχίσει να αναθεωρεί σχετικά με το μέλλον του και συγκεκριμένα, ως προς το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X