«Ναι ρε Μάνταλε, τι τους έκανες αγόρι μου;» - ΕΠΙΚΕΣ περιγραφές από Καζαντζόγλου και Τσίλη στα γκολ της ΑΕΚ στον Ολυμπιακό! (VIDEO)

«Ναι ρε Μάνταλε, τι τους έκανες αγόρι μου;» - ΕΠΙΚΕΣ περιγραφές από Καζαντζόγλου και Τσίλη στα γκολ της ΑΕΚ στον Ολυμπιακό! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ακούστε πως μετάδωσαν τα γκολ της ΑΕΚ ο Σταύρος Καζαντζόγλου και ο Κώστας Τσίλης στο ΑΕΚ game του ENWSI TV

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To ENWSI TV σας δίνει τη μετάδοση των αγώνων της ΑΕΚ όπως την… θέλετε. Με τρέλα και παλμό. Η Ένωση έδινε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι χθες κόντρα στον Ολυμπιακό εκτός έδρας και με μια σπουδαία εμφάνιση πήρε το διπλό.

Η ‘Ενωση προηγήθηκε στο 7′ με τον Γκατσίνοβιτς και έχασε πολλά γκολ στο α’ ημίχρονο. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός στο 52′ ισοφάρισε με τον Μπακαμπού και εν συνεχεία η ΑΕΚ έκανε την αντεπίθεση της.

Στο 81′ η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι με τον Βίντα και ένα λεπτό μετά ο Γκαρσία έκανε το 1-2, με τον Μάνταλο να κλείνει το σκορ στο 91′ με τον Μάνταλο. Ο Ολυμπιακός στο τέλος… διακωμώδησε το ματς πετώντας μπάλες!

ΕΠΙΚΕΣ περιγραφές από Καζαντζόγλου και Τσίλη στα γκολ της ΑΕΚ στον Ολυμπιακό

Απολαυστικές είναι οι περιγραφές των τερμάτων της Ένωση από τον Σταύρο Καζαντζόγλου και τον Κώστα Τσίλη στην εκπομπή AEK game του ENWSI TV:

Ακούστε πως μετάδοσαν το 0-1 από τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς:

Ακούστε πως μετάδοσαν το 1-2 από τον Λιγάι Γκαρσία:

Ακούστε πως μετάδοσαν το 1-3 από τον Πέτρο Μάνταλο:

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X