Οι ΦΩΤΟ της ντροπής: Μαρινάκης, επεισόδια και ντου οπαδών του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ!

Οι ΦΩΤΟ της ντροπής: Μαρινάκης, επεισόδια και ντου οπαδών του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Δείτε εικόνες από την ζούγκλα του Πειραιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ τους ξέρανε μέσα στο σπίτι τους με τρίμπαλο!

Αυτοί μπήκαν μέσα και δημιούργησαν «ζούγκλα»…

Η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη στα τελευταία λεπτά και όταν ο Ντάβιντε Μάσα σφύριξε για τελευταία φορά, δυνάμεις των ΜΑΤ επιχείρησαν να προστατεύσουν τους παίκτες της Ένωσης και τους διαιτητές.

Ταυτόχρονα με την εισβολή, από την κερκίδα οπαδοί πετούσαν δεκάδες αντικείμενα προς τον αγωνιστικό χώρο.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων για να απομακρύνουν τους οπαδούς που είχαν εισβάλει στο χορτάρι.

Σημειώνεται ότι στον αγωνιστικό χώρο είχαν βρεθεί πριν από το τέλος του αγώνα και ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον αντιπρόεδρο Κώστα Καραπαπά και τον αθλητικό διευθυντή Κριστιάν Καρεμπέ.

Δείτε εικόνες από το χάος του «Καραϊσκάκης»:

Οι ΦΩΤΟ της ντροπής: Μαρινάκης, επεισόδια και ντου οπαδών του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ! Οι ΦΩΤΟ της ντροπής: Μαρινάκης, επεισόδια και ντου οπαδών του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ! Οι ΦΩΤΟ της ντροπής: Μαρινάκης, επεισόδια και ντου οπαδών του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ! Οι ΦΩΤΟ της ντροπής: Μαρινάκης, επεισόδια και ντου οπαδών του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ! Οι ΦΩΤΟ της ντροπής: Μαρινάκης, επεισόδια και ντου οπαδών του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ! Οι ΦΩΤΟ της ντροπής: Μαρινάκης, επεισόδια και ντου οπαδών του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ! Οι ΦΩΤΟ της ντροπής: Μαρινάκης, επεισόδια και ντου οπαδών του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ! Οι ΦΩΤΟ της ντροπής: Μαρινάκης, επεισόδια και ντου οπαδών του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ! Οι ΦΩΤΟ της ντροπής: Μαρινάκης, επεισόδια και ντου οπαδών του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ! Οι ΦΩΤΟ της ντροπής: Μαρινάκης, επεισόδια και ντου οπαδών του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ! Οι ΦΩΤΟ της ντροπής: Μαρινάκης, επεισόδια και ντου οπαδών του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ! Οι ΦΩΤΟ της ντροπής: Μαρινάκης, επεισόδια και ντου οπαδών του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ! Οι ΦΩΤΟ της ντροπής: Μαρινάκης, επεισόδια και ντου οπαδών του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ! Οι ΦΩΤΟ της ντροπής: Μαρινάκης, επεισόδια και ντου οπαδών του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ! Οι ΦΩΤΟ της ντροπής: Μαρινάκης, επεισόδια και ντου οπαδών του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ! Οι ΦΩΤΟ της ντροπής: Μαρινάκης, επεισόδια και ντου οπαδών του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ! Οι ΦΩΤΟ της ντροπής: Μαρινάκης, επεισόδια και ντου οπαδών του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ! Οι ΦΩΤΟ της ντροπής: Μαρινάκης, επεισόδια και ντου οπαδών του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ! Οι ΦΩΤΟ της ντροπής: Μαρινάκης, επεισόδια και ντου οπαδών του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ! Οι ΦΩΤΟ της ντροπής: Μαρινάκης, επεισόδια και ντου οπαδών του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ! Οι ΦΩΤΟ της ντροπής: Μαρινάκης, επεισόδια και ντου οπαδών του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ! Οι ΦΩΤΟ της ντροπής: Μαρινάκης, επεισόδια και ντου οπαδών του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X