«Έσωσε την παρτίδα» στο 90΄+6 η Ναντ

«Έσωσε την παρτίδα» στο 90΄+6 η Ναντ
Photo Credits: INTIME

Ισόπαλη με την Τρουά η Ναντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το… θρίλερ του «Μποζουάρ», ανάμεσα στη Ναντ και την Τρουά, ξεχώρισε στο πρώτο… πιάτο των σημερινών αναμετρήσεων για την 32η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Αν και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 στο ημίχρονο, η -σχεδόν υποβιβασμένη- Τρουά «γύρισε» το ματς και πήρε προβάδισμα στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον νεαρό Οντομπέρ.

Τα «καναρίνια», όμως, έσωσαν το βαθμό στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Γκεσάν, με ένα γκολ που χρειάστηκε παρέμβαση του VAR για να κατακυρωθεί.

Με την Ανζέ να έχει καταδικαστεί και τις Τρουά και Αζαξιό να ετοιμάζονται να την… ακολουθήσουν στη δεύτερη κατηγορία, απομένει μία θέση για την οποία γίνεται «χαμός».

Η Στρασμπούρ με δύο γκολ του Ντιαλό πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί της Ρεμς και έπιασε στους 32β. τη Ναντ, αλλά και την Μπρεστ, που έμεινε στο 0-0 με την Αζαξιό στην Κορσική.

Αντίθετα, η Τουλούζ «καθάρισε» ουσιαστικά την υπόθεση παραμονή, νικώντας 1-0 εκτός έδρας τη Λοριάν, αποτέλεσμα που της επέτρεψε να ξεφύγει εννέα βαθμούς από τη «διακεκαυμένη ζώνη».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X