Είναι τρελοί οι ΑΕΚτζήδες - Πομπή 2.000 οπαδών με το πούλμαν που ξεκίνησε για Πειραιά! (VIDEO)

Είναι τρελοί οι ΑΕΚτζήδες - Πομπή 2.000 οπαδών με το πούλμαν που ξεκίνησε για Πειραιά! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

O κόσμος της ΑΕΚ συνοδεύει την αποστολή του Ματίας Αλμέιδα στο ματς με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πάει απόψε (21:00, Cosmote Sport 1 HD, LIVE σχολιασμός enwsi.gr και μετάδοση από το ENWSI TV) στο Καραϊσκάκη για να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό, να κάνει το «διπλό» και να παραμείνει στην κορυφή «τελειώνοντας» τους «ερυθρόλευκους» μετά το Κύπελλο και από το πρωτάθλημα.

Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι τρελός και παλαβός για την Ένωση και θέλει πάση θυσία το διπλό σήμερα που θα φέρει την  Ένωση σε πολύ καλή θέση για τη συνέχεια στη μάχη που δίνει για το πρωτάθλημα. Περίπου 2.000 οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν σήμερα στο ξενοδοχείο που μένει η αποστολή της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα για να τους «ντοπάρει» για το σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό.

Ενώ έκαναν κανονικό πανικό κατά την αναχώρηση του πούλμαν με εκατοντάδες μηχανάκια να συνοδεύουν τους μαχητές του Αλμέιδα που σήμερα πηγαίνουν στον… πόλεμο.

Δείτε βίντεο:

H Original 21 έστειλε χθες ένα απίστευτο μήνυμα για να παρακινήσει τον κόσμο να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης πριν το σημερινή παιχνίδι, ενώ με όσα συγκινητικά έγραψαν θέλησαν να «ντοπάρουν» και τους μαχητές του Ματίας Αλμέιδα.

Δείτε βίντεο του enwsi.gr:

«Αύριο η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ παίζει άλλο ένα σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι στο ιστορικό γήπεδο του Εθνικού (λυόμενο Πειραιά), ενάντια στην ομάδα του προέδρου της super league… για να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στον στόχο της που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα. Άλλωστε, “Ο αγώνας ενάντια στο γαύρο είναι αγώνας ενάντια στο κατεστημένο”!», εγραφε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η Original 21.

«Δεν θα είστε μόνοι σας αύριο… θα είναι μαζί σας ο αρχηγός, θα είναι μαζί μας ο Σέρχιο, θα πανηγυρίζει μαζί σας κάθε γκολ αγκαλιά, ένα κουβάρι», αναφέρει ακόμη στο μήνυμά της η Original 21.

Δείτε εικόνες:

Είναι τρελοί οι ΑΕΚτζήδες - Πομπή 2.000 οπαδών με το πούλμαν που ξεκίνησε για Πειραιά! (VIDEO) Είναι τρελοί οι ΑΕΚτζήδες - Πομπή 2.000 οπαδών με το πούλμαν που ξεκίνησε για Πειραιά! (VIDEO)

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X