ΑΕΚ: Η ομιλία «ντόπα» του Αλεξίου και η υπόσχεση νίκης από τις αθλήτριες: «Έχουμε την καλύτερη ομάδα, πάμε να πολεμήσουμε»

ΑΕΚ: Η ομιλία «ντόπα» του Αλεξίου και η υπόσχεση νίκης από τις αθλήτριες: «Έχουμε την καλύτερη ομάδα, πάμε να πολεμήσουμε»
Photo Credits: INTIME

«Δεν το επιτρέπει η ιστορία της ΑΕΚ να χάνουμε χωρίς μάχη» ήταν τα λόγια του Αλέξη Αλεξίου με τις αθλήτριες να δίνουν όρκο νίκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ισοφάρισε σε 1-1 την σειρά των ημιτελικών πετυχαίνοντας μεγάλη νίκη στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Η «Ένωση» αδίκησε κατάφορα τον εαυτό της στον πρώτο αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια, γεγονός που αποτέλεσε και ένα ηχηρό «καμπανάκι» για όλους. Η ομάδα όχι μόνο μάζεψε τις δυνάμεις της, αντέδρασε σωματικά και ψυχολογικά και απέδειξε γιατί είναι φέτος η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Μέσα σε λίγες ημέρες κατάφερε να ανασυγκροτηθεί και απέδειξε πως η εμφάνιση της Τετάρτης ήταν απλά μια κακή παρένθεση.

Για να γίνει αυτό συνέβαλλε και η ομιλία του προέδρου της Ερασιτεχνικής, Αλέξη Αλεξίου ο οποίος μετά την ήττα στον πρώτο ημιτελικό, βρέθηκε στην προπόνηση της Παρασκευής για να μιλήσει στις αθλήτριες, κάνοντας τους να καταλάβουν πως είναι οι καλύτερες και δεν πρέπει να αφήσουν κανέναν να το αμφισβητήσει.  Σε μια ομιλία- ντόπα, που και τις αφύπνισε και τις «έφτιαξε» ενόψει του δεύτερου αγώνα με τον Παναθηναϊκό ανέφερε: «Τι κάνατε προχθές; Παίξατε πολύ άσχημα και δώσατε το δικαίωμα στον κόσμο να σας αμφισβητήσει. Ποιες; Εσάς; Που είστε οι καλύτερες παίκτριες στη σεζόν. Με εξαίρεση δύο κορίτσια, όλες οι άλλες, αδικήσατε τους εαυτούς σας, τον προπονητή σας, την ομάδα, το σωματείο, τον κόσμο μας. Πάνω απ’ όλα όμως τους εαυτούς σας. Δικάσατε και καταδικάσατε τους εαυτούς σας. Φυσικά και μπορείτε να χάσετε, αυτό μπορεί να συμβεί στον αθλητισμό. Όχι όμως να χάνεις χωρίς μάχη. Όχι. Αυτό στην ΑΕΚ, εγώ δεν το δέχομαι και δεν το επιτρέπω. Δεν το επιτρέπει η ιστορία της ΑΕΚ. Δεν το επιτρέπει η διοίκηση. Δεν το επιτρέπει ο προπονητής σας. Και δεν το επιτρέπετε κι εσείς στον εαυτό σας. Είστε επαγγελματίες, είστε οι καλύτερες. Και βάλατε τον εαυτό σας σε μια άδικη διαδικασία. Και τώρα είστε με την πλάτη στον τοίχο. Αλλά τώρα θα αποδείξετε την αλήθεια. Την πραγματικότητα. Αυτό που ξέρει ο κόσμος της ΑΕΚ. Αυτό που πιστεύουμε εμείς. Ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Δεν πρόκειται να συμβεί ξανά τέτοια εμφάνιση. Το ξέρω και το ξέρετε. Δεν έχετε ανάγκη από κανένα κίνητρο. Κίνητρο είναι η αποκατάσταση της τάξης και της δικής σας υπερηφάνειας. Είστε υπερήφανες, το ξέρω. Είστε οι καλύτερες αθλήτριες. Έχουμε την καλύτερη ομάδα. Πάμε να πολεμήσουμε όλοι μαζί και να το αποδείξουμε ξανά. Εγώ θα είμαι εκεί, όλη η διοίκηση, όλοι οι άνθρωποι που είμαστε δίπλα σας σε όλα. Θα είμαστε εκεί για να γίνουμε η ασπίδα σας. Πάμε για την ανατροπή, να φέρουμε τη σειρά ξανά εδώ και να πάμε στους τελικούς. Είμαι μαζί σας, μην σας απασχολεί τίποτα. Δώστε μάχη, παλέψτε κι όλα θα πάνε καλά. Πάμε…».

«Θα κερδίσουμε είναι υπόσχεση»

Μετά το τέλος της ομιλίας του Αλέξη Αλεξίου, το λόγο πήρε η αρχηγός της ομάδας, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, που θέλησε να πει: «Πρόεδρε, επειδή χάσαμε πρώτη φορά με τα κίτρινα, θέλω αύριο να φορέσουμε στον Άγιο Θωμά τα μαύρα, να προκριθούμε και να προκριθούμε στον τελικό, με τα αγαπημένα μας κίτρινα στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Η Άννα Καλαντάτζε πρόσθεσε: «Θα κερδίσουμε, θα ισοφαρίσουμε, δεν έχουμε τελειώσει». Η Γκιζέλ Σίλβα είπε: «Θα μας δείτε όλες αύριο, όπως πρέπει».

Και τέλος, ο προπονητής, Γιουνούς Οτσάλ, αφού είχε μιλήσει και αυτός με τις αθλήτριες του εμφανίστηκε σίγουρος πως η ομάδα θα εμφανιστεί όπως πρέπει στον δεύτερο ημιτελικό αναφέροντας στον Αλέξη Αλεξίου:  «Θα κερδίσουμε, μην ανησυχείς. Θα κερδίσουμε. Είναι υπόσχεση».

Στο κλειστό του Αγίου Θωμά βρέθηκε το Σάββατο σύσσωμη η διοίκηση της Ερασιτεχνικής και με την παρουσία τους έδωσαν δύναμη στις αθλήτριες που αγωνίστηκαν σε μια όχι και τόσο φιλόξενη έδρα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X