Η Παρί πλησίασε ξανά τον Ζιντάν, νέο «όχι» από τον Γάλλο που θέλει Γιουβέντους

Η Παρί πλησίασε ξανά τον Ζιντάν, νέο «όχι» από τον Γάλλο που θέλει Γιουβέντους

Η Παρί προσέγγισε για ακόμα μία φορά τον Ζινεντίν Ζιντάν, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, όμως η απάντηση που πήρε από τον Γάλλο ήταν ξανά αρνητική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Παρί προσέγγισε για ακόμα μία φορά τον Ζινεντίν Ζιντάν, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, όμως η απάντηση που πήρε από τον Γάλλο ήταν ξανά αρνητική. Προτεραιότητα για τον “Ζιζού” είναι να αναλάβει τη Γιουβέντους.

Αν και ακούγονται πολλά για το μέλλον του Κριστόφ Γκαλτιέ, ο Γάλλος προπονητής ξεκαθάρισε πως σχεδιάζει να παραμείνει στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ωστόσο, φαίνεται πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν είναι αρκετή για να τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν στους Παριζιάνους, με τη διοίκηση να έχει ξεκινήσει ήδη τα πλάνα της, τα οποία δεν τον συμπεριλαμβάνουν.

Δημοσίευμα της Mundo Deportivo αναφέρει πως η Παρί έκανε ξανά μία προσπάθεια να πλησιάσει τον Ζινεντίν Ζιντάν και να τον πείσει να αναλάβει την ομάδα, ωστόσο για ακόμα μία φορά η απάντηση δεν ήταν η αναμενόμενη.

Ο σύλλογος ελπίζει να πείσει τον Λιονέλ Μέσι να ανανεώσει το συμβόλαιο που λήγει τον Ιούνιο και να μην επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, γι’ αυτό θα ήθελε ο Ζιντάν να ηγηθεί του επόμενου πρότζεκ μαζί με τους Λίο και Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Ζιζού όμως, απέρριψε το ενδεχόμενο να γίνει ο νέος προπονητής των Παριζιάνων κι αυτό γιατί σύμφωνα με το δημοσίευμα προτεραιότητα για εκείνον τη δεδομένη στιγμή είναι η Γιουβέντους.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X