«Βόμβες» Καν για τους παίκτες της Μπάγερν: «Καταστροφή! Να κουνήσουν τον κώλο τους!»

«Βόμβες» Καν για τους παίκτες της Μπάγερν: «Καταστροφή! Να κουνήσουν τον κώλο τους!»
Photo Credits: INTIME

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν, Όλιβερ Καν, άσκησε σκληρή κριτική στους παίκτες μετά την ήττα από τη Μάιντς που έριξε τους Βαυαρούς στη δεύτερη θέση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν έχασε με 3-1 από τη Μάιντς και υποχώρησε στη δεύτερη θέση της Bundesliga. Οι Βαυαροί διανύουν περίοδο κρίσης με τρεις ήττες στα επτά τελευταία ματς και ούτε η αλλαγή προπονητή, με την έλευση του Τόμας Τούχελ, τους έχει συνεφέρει. Ο εκτελεστικός διευθυντής του κλαμπ και θρύλος της ομάδας, Όλιβερ Καν, άσκησε σκληρή κριτική στους παίκτες κρίνοντας πως είναι οι κύριοι υπεύθυνοι της κατρακύλας.

«Παίξαμε ένα καταστροφικό δεύτερο ημίχρονο. Ποια ομάδα θέλει πραγματικά να γίνει πρωταθλήτρια Γερμανίας; Θα είναι πολύ δύσκολο να γίνεις πρωταθλητής με τέτοια εμφάνιση. Υπάρχουν 11 άντρες στο γήπεδο που πρέπει απλώς να κουνήσουν τον κώλο τους για τους στόχους του συλλόγου. Αυτό που έφερε η ομάδα στο γήπεδο δεν αρκεί για την κατάκτηση του τίτλου. Κάποια στιγμή όλοι πρέπει να κοιτάξουν στον καθρέφτη για να δουν, εάν αυτό αρκεί για να γίνει πρωταθλητής Γερμανίας», τόνισε ο Καν.

«Η ισοφάριση ήταν καταστροφική. Η ομάδα δεν ήταν πλέον σίγουρη για τον εαυτό της. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο, αλλά… ξεχάσαμε να βάλουμε το δεύτερο γκολ», σχολίασε δηκτικά, ο Χέρμπερτ Χάινερ, πρόεδρος της Μπάγερν.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X